VIDEO / Pare "mieluşel", dar abia acum şi-a dat arama pe faţă! Mihai a bruscat-o pe Mihaela în casa "Mireasă pentru fiul meu"

+2 click pentru
galerie

Mihai şi Mihaela din casa "Mireasă pentru fiul meu" sunt la un pas de despărţire. Chiar şi mama ei a avertizat-o că el nu o iubeşte şi că ar trebui să se despartă. Mai nou, el a şi bruscat-o pe Mihaela, stârnind revoltă!

Un filmuleţ apărut pe reţelele de socializare le-a stârnit nervii susţinătorilor Mihaelei. Înainte de emisiunea de azi, Mihai a bruscat-o pe brunetă, iar imediat din spate a venit mama lui care l-a certat. "Nu ziceai că te grăbeşti?", i-a spus răstit Mihai Mihaelei.

"Nu te iubeşte, Mihaela! Tu îl iubeşti pe el foarte mult. Deci te rog frumos să mă asculţi. Tu tragi de el. Tu nu vezi că el nu te bagă în seamă? Mihai de cateva zile te evită şi nu vrea să mai fie cu tine. Eu nu mai suport când tragi de el şi cerşeşti iubire şi el nu vrea să mai vorbească cu tine", a spus mama Mihaelei în cadrul emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" de astăzi.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017 este un reality-show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 10:50 -13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbata de la 14:00-16:00 şi de la 17:00 la 19:00. În rest, telespectatorii pot urmari show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro