VIDEO / Paula Chirilă, o femeie de fier! Moartea tatălui i-a lăsat un gol imens în suflet: "Nu mă așteptam, a fost un șoc"

+2 click pentru
galerie

Paula Chirilă © Captura Antena Stars

Paula Chirilă a vorbit în emisiunea "Agenția VIP" de pe Antena Stars despre momentele grele prin care a trecut de-a lungul vieții, dar și despre moartea tatălui său.

Viața a încercat-o foarte mult pe frumoasa prezentatoare TV Paula Chirilă. Aceasta a povestit în platoul "Agenția VIP" despre momentele grele prin care a trecut de-a lungul vieții, dar și despre moartea tatălui său. Chiar și în prezent, Paulei îi este foarte dor de tatăl său, mai ales de momentele dinainte ca tatăl ei să cadă în patima alcoolului. 

"Mă gândesc că sunt niște lucruri pe care trebuie să le fac. (...) Am avut și probleme în relația mea. În momentul acela, le depășisesm, lucrurile erau ok cât de cât. Nu pot să spun că momentan ne-am regăsit echilibrul. Mi-e bine acum cum sunt, mă concentrez pe muncă foarte mult. În viață nu rămâi așa cum erai acum 20 de ani. Atunci voiai alte lucruri, erai altcineva. Mâine ești altcineva. Vedem lucrurile altfel. Când o să fie momentul să vorbesc, o să vorbesc. Eu cred că e spre limpezire (n.r. relația). Nu m-a înșelat. Discutăm ca lucrurile să devină mai bune. (...) Tata s-a prăpădit de la băutură. L-au găsit într-un șanț. Ai mei erau despărțiți, tata n-a putut să treacă peste chestia asta, n-a fost nimeni să-l ajute și multă vreme nu mi-am iertat chestia asta. Încă nu cred că am trecut definitiv peste chestia asta. Cu două luni înainte de a muri, l-am găsit căzut și mi-a cerut bani. I-am zis că nu-i dau bani că o să-i bei. Ani de zile n-am putut să trec peste chestia asta. După aceea, când l-au găsit, eram la Iași și m-au sunat și m-am dus să-l caut. Țin minte că îmi venea să-i omor pe toți. (...) Nu mă așteptam, a fost un șoc moartea tatălui. Mă gândesc că dacă stăteam eu mai mult cu el, aș fi avut mai mare grijă de el. A fost un cumul tot. M-au făcut să duc o povară foarte mulți ani. Mi-e foarte dor de el. Îmi amintesc de el cum era înainte de a cădea în patima asta. Îmi amintesc că el nu m-a bătut niciodată. Îmi ținea morală câte două ore", a spus Paula Chirilă în emisiune. 

A fost şi în pragul divorţului
Paula Chirilă şi soţul ei, Marius Aciu, au fost la un pas de separare. În anul 2015, prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" și soțul ei au locuit separat, iar presa avea să titreze că este divorţul anului. Cei doi au împreună o fetiţă, pe Carla.

Actriţa a recunoscut problemele din cuplul ei, însă timpul le-a rezolvat pe toate, iar cei doi soţi au revenit asupra deciziei de separare, iar în prezent formează în continuare un cuplu. "Când laşi orgoliul deoparte, mă refer la mine, şi te întrebi: ce e mai important în momentul ăsta? Orgoliul meu sau relaţia asta? Atunci răspunsul vine de la sine şi aduce rezolvarea problemei. Am considerat că e mai important ce am, că e uşor să strici şi foarte greu să construieşti o relaţie, care a fost întotdeauna bazată pe respect, pe dragoste, pe înţelegere. Poate în ochii mei au fost nişte greşeli şi apoi mi-am dat seama că nu sunt atât de mari. Hai să încercăm să găsim o soluţie, că e uşor să arăţi cu degetul şi să mă simt eu victima perfect nevinovată! Acum el stă la Bucureşti aici cu noi, totul este bine", a declarat Paula Chirilă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro