VIDEO / Pe gerul de afară ei se sărută cu foc! Betty Salam şi iubitul sunt îndrăgostiţi până peste urechi

Sursă foto: Instagram

Fiica lui Florin Salam este în al nouălea cer. Trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul său. Cătălin o răsfaţă în fiecare zi. Iubirea dintre ei se intensifică pe zi ce trece!

Betty Stoian este îndrăgostită până peste urechi. Trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de Cătălin. Recent, aceştia s-au filmat într-o ipostază compromiţătoare. Pe gerul de afară, ei stau în casă şi se iubesc non-stop.

@catalinvisanescu 💙

A video posted by Betty Stoian (@betty.stoian) on

Betty şi Cătălin petrec foarte mult timp împreună şi nu ratează niciun moment pentru a imortaliza într-o poză clipele prin care trec. Cei doi se răsfaţă la căldură şi nu le pasă de gerul de afară. Se sărută cu foc şi sunt tare fericiţi după cum se poate vedea în video.

Betty Stoian îşi moşteneşte tatăl, însă, spre deosebire de Florin Salam, ea nu a ales să cânte manele. Piesele sale care îi amintesc de mama pe care a pierdut-o pe când era doar un copil fac furori. În prezent, Betty trăieşte o poveste de dragoste alături de un bărbat, pe care-l cheamă Cătălin Vişănescu. La finalul anului trecut a apărut cu câteva kilograme în plus, afișând o burtică de gravidă, însă a întâmpinat 2017 într-o formă fizică de apreciat, semn că urmează dietă, așa cum a anunțat în mod public.

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro