VIDEO / Pe scenă este un adevărat sex-simbol, dar puţini ştiu că Jencarlos Canela este tătic model! Micuţul lui seamănă leit cu el

Jencarlos Canela este unul dintre cei mai sexy actori de telenovele şi cântăreţi latino. Deşi pe scenă pare un adevărat sex-simbol, puţini ştiu că vedeta are un copil cu care se mândreşte nevoie mare. 

Canela are un băieţel pe nume Nikolas pe care îl are împreună cu actriţa Gaby Espino. Micuţul s-a născut pe data de 12 februarie 2012 şi seamănă perfect cu Jencarlos.

Deşi Gaby Espino şi Jencarlos s-au despărţit, actorul petrecere mult timp în preajma fiului său şi se declară îndrăgostit de micuţul lui.

Sex simbolul latino-american Jencarlos CANELA a pătruns în inimile publicului din România prin intermediul rolurilor din telenovele de mare succes: “Umbrele trecutului,” „Dona Barbara”, LOLA (Mi Corazon Insiste) şi „Demon şi Înger” iar în prezent JENCARLOS ajunge seară de seară în casele românilor, prin intermediul personajului Bruno din „Pasiune interzisă”, producţie pentru care interpretează şi coloana sonoră.

Sursă foto spynews

Citeşte şi

FOTO / Actriţa de telenovele Gaby Espino, schimbată complet! Intervenţiile estetice şi noul ei look au transformat-o total

A impresionat o lume întreagă cu frumuseţea ei, însă a ajuns de nerecunoscut! Cum arată acum Danna Garcia, celebra actriţă de telenovele!

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro