VIDEO / Penelope Cruz a fost batjocorită în direct de o prezentatoare TV: "Ai picioare urâte!". Cum a reacţionat actriţa

captura video

Penelope Cruz a fost invitată într-o emisiune TV, miercuri, unde prezentatoarea a făcut-o de râs în faţa a cinci milioane de telespectatori, spunându-i că are picioare urâte.

Se întâmplă şi la case mai mari! Invitată în emisiunea lui Savannah Guthrie, Penelope Cruz a avut parte de un moment extrem de ruşinos. La un moment dat, prezentatoarea i-a spus actriţei că are picioare urâte, potrivit dailymail.co.uk.

"Nici nu ştiu cum să-ţi spun asta. Am avut senzaţia că tu ai spus că, în ciuda felului în care arăţi... ai spus că picioare urâte",
i-a spus Savannah Guthrie soţiei lui Javier Bardem.

Actriţa a reacţionat imediat stupefiată: "Nu, nu, nu. Nu am spus asta. Sunt bine. Sunt bine cu picioarele mele. Nu am spus asta".

Penélope Cruz a fost o dansatoare în copilărie și adolescență și chiar a abandonat școala pentru a dansa la Conservatorul Național din Madrid (balet clasic) și pentru a juca teatru la Cristina Rota's School în New York (4 ani). La începutul lui 2002 a început o relație cu Tom Cruise, după separarea lui de Nicole Kidman. Relația a început pe platourile de filmare de la Vanilla Sky, în care au apărut împreună. Acum este împreunâ cu Javier Bardem cu care are un fiu Leo.

Citeşte şi:

Vedeta cu cel mai frumos corp în 2013 a pozat dezbrăcată la două luni de când a născut! Îţi place cum arată?

Penelope Cruz, în doliu! Cel mai important bărbat din viaţa actriţei a murit

Penelope Cruz, sexy mama

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro