VIDEO / Pentru copiii vedetelor, educaţia e şi ea o fiţă! Câte mii de euro dau celebrităţile pentru şcoala odraslelor

Loredana Groza și fiica ei © Sursa foto: Instagram

Vedetele au ales pentru odraslele lor cele mai de fiţe şcoli din capitală ori din lume. Vorbim despre Loredana Groza, Andreea Esca sau Andreea Marin, care plătesc zeci de mii de euro pentru şcolarizarea copiilor. 

Loredana Groza a ales ca fata ei, Elena, să studieze la una dintre cele mai de fiţe instituţii private de învăţământ din Capitală. Taxa pentru un an de studiu ajunge până la 20.000 de euro. Elena Boncea trece acum prin emoţiile examenului de Bacalaureat, la care, cu siguranţă va face faţă cu brio, mai ales dacă ne gândim la regulile interne din liceu. 

Fiul Romaniţei Iovan, Albert, în vârstă de zece ani, este înscris la aceeaşi şcoală cu fiica Loredanei Groza, care se pare că este preferată de mai multe vedete de la noi. Albert studiază numai în limba engleză şi practică, printre altele, golf, înot, scrimă, ciclism, karate şi echitaţie, potrivit Antena Stars

Andreea Esca şi-a înscris copiii la o şcoală privată cu predare exclusiv în limba franceză şi a optat pentru sistemul de învăţământ francez pentru că cei doi copii sunt pe jumătate francezi, după tatăl lor, Alexandre Eram. Pentru o taxă de aproximativ 4.000 de euro pe an, Alexia şi Aris au parte de un regim strict şi de programe în limba franceză. Mai mult, Alexia va susţina Bacalaureatul la care va avea aceleaşi subiecte precum elevii din Franţa.

Catrinel Sandu s-a mutat de mai bine de zece ani din ţară, în Statele Unite ale Americii, unde şi-a construit o viaţă nouă. Vedeta şi-a înscris acolo cele două fetiţe, la şcoală şi la grădiniţă. Fiica cea mare, Sara, este elevă la o şcoală privată din Florida, unde taxa anuală este de 20.000 de dolari, iar cea mică, este bobocel la grădiniţă.

Şi Andreea Marin a ales ca fetiţa ei, Violeta să facă studiile la o şcoală privată din Capitală, unde un an de şcolarizare costă aproximativ 9.000 de euro. Zâna a fost aspru criticată pentru că preferă învăţământul de fiţe şi nu a ezitat să le închidă gura celor care iau adus acuzaţiile.
 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro