VIDEO / Pepe şi Raluca Pastramă, ajutor de nădejde în creşterea Rosei Alexandra! Cine îi ajută la nevoie pe cei doi părinţi

foto: facebook

Rosa Alexandra, fetiţa cea mică a lui Pepe a împlinit 6 luni, iar fericitul tătic are deja un ajutor de nădejde acasă pentru ea. Şi, nu este vorba doar despre soţia lui, Raluca, ci şi despre Maria, fata mai mare a artistului.

Pepe şi Raluca Pastramă au un nou motiv de bucurie: mezina familiei a împlinit 6 luni de viaţă. Artistul a spus că sărbătoresc fiecare lună de viaţă în familie şi se bucură de clipele de fericire pe care li le oferă cele două fetiţe. Totodată, acesta a spus că Maria, fiica cea mare, este un real ajutor în ceea ce priveşte creşterea micuţei Rosa Alexandra.

"6 luni pentru Rosa Alexandra, iubirea mea dulce şi frumoasă. Sărbătorim fiecare lună, aşa în familie. A început să meargă de-a buşilea. Zâmbeşte în fiecare zi.. Ne face viaţa mai frumoasă. Maria este toată ziua la grădiniţă. Când vine ne arată  ce jocuri mai învaţă ea acolo. Maria are grijă de surioara ei mai mică. Când doarme Rosa, nu are voie să latre căţelul", a declarat Pepe pentru "Acces direct", de la Antena 1.

Pepe şi Raluca Pastramă au împreună două fetiţe: Maria (2 ani) şi Rosa Alexandra, care a venit pe lume în ziua de Florii.

PUBLICITATE

Citește și:

Botezul anului, pe ultima sută de metri! Am aflat cum va fi îmbrăcat Pepe în ziua cea mare

Paparazzii Spynews.ro l-au prins în fapt! Uite-l pe Pepe cum se ocupă de detaliile botezului! Imagini exclusive

Sărbătoarea mare în familia lui Pepe! Ce cadou a primit fiica cea mare a artistului

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro