VIDEO / Petrică Mîțu Stoian, la un pas să izbucnească în lacrimi la tv. "Îi simt mirosul și acum"

+3 click pentru
galerie

Petrică Mîțu Stoian, un artist privilegiat de dragostea publicului © Captură: Acces Direct

Petrică Mîțu Stoian, la un pas să izbucnească în lacrimi la tv. Îndrăgitul interpret a fost invitat la "Acces Direct", unde a vorbit despre cele mai importante persoane din viața sa. Părinții săi, pentru că despre ei este vorba, înseamnă enorm pentru Petrică Mîțu Stoian, chiar dacă acum îl veghează din Cer.

Artistul și-a pierdut părinții de care îi este foarte dor și a decis să vorbească despre ei în emisiunea Simonei Gherghe. Petrică Mîțu Stoian a povestit cu emoție și dor despre cei care i-au dat viață, emoția fiind vizibilă pe chipul său, artistul fiind la un pas să izbucnească în lacrimi.

"Mamei mele îi simt mirosul și acum. Să mă ierte Dumnezeu, dar am ținut la mama mai mult ca la tata. Când a ajuns la o vârstă mai înaintată am încercat să o răsfăț. Am dus-o unde a vrut, doar cu avionul nu am avut când să o plimb. Când m-a văzut mama la televizor mi-a spus că trebuia să stau în picioare, că eu stăteam pe un buștean și cântam. Mama a fost o femeie care îi plăcea să glumească, să fie în centrul atenției. Era îmbrăcată frumos, vorbea ce trebuie, oamenii de la țară am impresia că sunt un pic mai oxigenați la creier", a spus Petrică Mîțu Stoian despre familia sa.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro