VIDEO / Petru de la MPFM a cerut-o pe Denisa în căsătorie! Nu o să-ți vină să crezi cine sunt nașii

+4 click pentru
galerie

Petru de la MPFM a cerut-o pe Denisa în căsătorie! © Sursa foto: Facebook

Petru de la ”Mireasă pentru fiul meu” și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Denisa, iar ea a spus ”DA”. Denisa a mai avut o tentativă de căsătorie cu Cătălin Movileanu.

Fostul concurent de la ”Mireasă pentru fiul meu” s-a pus în ghenunchi în fața Denisei și a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui, bruneta a acceptat pe loc. ”Mă simt emoționantă. Sper că de data asta să am parte de o nuntă. Hai iubirea mea.”, a spus Denisa.

Nașii nu sunt nimeni alții decât Miki și Mihai, care au luat parte la cererea în căsătorie. Evident, totul a fost sub formă de glumă. Mai mulți concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu” s-au întâlnit și s-au distrat împreună.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro