VIDEO / Plecată în America, Monica Gabor a făcut un anunţ despre fiica ei! Ce nu se ştia despre Irina Columbeanu

+3 click pentru
galerie

Monica Gabor este mândră de fata ei. Irina vorbeşte fluent franceză © Instagram

După ce a petrecut o perioadă mai lungă de timp în România, lângă fiica ei, Monica Gabor o susţine pe Irina Columbeanu în toate planurile pe care cea mică le-a făcut şi este mai mândră ca niciodată de fata ei.

La numai 10 ani, Irina Columbeanu ştie să vorbească fluent limba franceză, chiar mai bine decât limba natală. Mama ei, plecată peste Ocean acum, se laudă cu abilităţile fiicei sale şi o susţine în continuare în ceea ce îşi doreşte fetiţa să facă.

"Fiica mea iubită Irina Columbeanu vorbește limba franceză mai bine decât limba română!", i-a anunţat Monica Gabor pe internauţi.

Irinuca a realizat un videoclip pentru vlog-ul său, în limba franceză, în care îşi prezintă colecţia de huse de telefon. Fiica Monicăi Gabor şi a lui Irinel Columbeanu are din ce în ce mai mulţi fani pe canalul său de Youtube şi se bucură deja de succes în mediul online.

Monica Gabor şi Irinel Columbeanu au fost căsătoriţi. Cei doi au divorţat în 2011. La scurt timp, cenuşăreasa din Bacău ajunsă divă de Bucureşti s-a stabilit în America, acolo unde ar avea o relaţie cu un chinez, Mr. Pink, fetiţa cuplului, Irina, rămânând în grija tatălui. Pe parcursul anilor, Monica şi-a vizitat rar fiica.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro