VIDEO / Pomohaci a mituit cu daruri un tânăr ca să-l bage în pat: "Voia să mă dezbrac, să-i arăt DOTAREA lui DUMNEZEU, că aşa spunea el"

+3 click pentru
galerie

© Sursa foto: captură Antena 1

Andrei, un tânăr din Sibiu, a vorbit în faţa unei ţări întregi despre avansurile pe care i le-ar fi făcut însuşi părintele Cristian Pomohaci. El susţine că preotul şi-ar fi dorit de la el mai mult decât o simplă relație de prietenie şi că îl ruga să îi trimită fotografii cu el. dezbrăcat. Ba chiar, părintele Pomohaci i-ar fi dat şi un inel.

El este Andrei! Unul dintre tinerii care susțin că părintele Cristian Pomohaci i-ar fi făcut avansuri. Tânărul de 28 de ani a avut curajul nu doar să-și arate chipul și să spună tot ce știe, dar a avut curajul și să jure pe Biblie că toate cuvintele lui sunt adevărate.

"Am 28 de ani şi sunt din Sibiu. Am vrut să văd cu ochii mei, d-aia am acceptat. Da, nu e normal să oferi un inel unui bărbat. (...). Chiar şi maică-mea m-a certat, pentru că şi ea îl iubeşte, mi-a spus că de ce mă bag eu. Da, am dovezi, dar o să le dau mai târziu.", a povestit Andrei în cadrul emisiunii "Acces Direct".

"Cred că părintele îşi dorea să facă dragoste cu mine. Ar fi vrut să aibă mai mult cu mine, dar a văzut că n-am acceptat. Vorbea pe Messenger cu el, pe cameră şi eu trecând întâmplător pe acolo, m-a observat şi a spus: «Cine e băiatul brunet?», adică către mine: «Că e drăguţ, că îi place, că vrea numărul meu.». Şi într-un final i-am dat numărul şi din seara aceea vorbim. Adică, am vorbit până acum o lună. Cam o lună şi ceva am vorbit. Mai multe şi lucruri intime. Că vrea să mă cunoască mai bine. Să facem dragoste.", a declarat tânărul în cadrul aceleiaşi emisiuni.

Cristian Pomohaci este acuzat de mai mulți presupuși martori că ar fi întreținut relații sexuale cu bărbați, în special cu băieții minori de care avea grijă și cărora le-ar fi făcut avansuri.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro