VIDEO / Povestea emoţionantă la "Poftiţi de vă iubiţi"! Mirele care nu trebuia sa vină pe lume a găsit dragostea adevărată

Sursa foto Antena 1

Nea Marin alături de Nicoleta Luciu, Elwira Petre, Nicolai Tand şi Edi Stancu au organizat o nuntă tradiţională aşa cum nu s-a mai văzut pe Valea Izei.

Povestea mirilor aleşi de Nea Marin este emoţionantă. Provenind din familii cu posibilităţi financiare reduse, cei doi nici nu visau la o asemenea nuntă. Banii câştigaţi de abia le ajung să trăiască de pe o zi pe altă, aşa că de economii nici nu putea fi vorba.

Băiatul, pe nume Dorel, a fost mai mult crescut de bunică, mama lui fiind hipoacuzică. Singură, bolnavă şi disperată, mama lui a vrut să renunţe la sarcină, însă preotul din localitate a convins-o să nu facă acest lucru. "Când a venit la mine şi mi-a spus că vrea să avorteze, eu nu am vrut să aud de aşa ceva. I-am spus: Dumnezeu preţuieşte viaţa şi am convins-o să îl păstreze".

În prezent, la 20 de ani de la această discuţie, Dorel şi-a găsit aleasa şi este pregătit să înceapă o nouă viaţă alături de viitoarea lui soţie, Ancuţa. 

T.S

Citeşte şi: 
VIDEO / Incident la "Poftiţi de vă iubiţi"! Două vedete au fost rănite

VIDEO / Iată vedetele cum nu le-ai mai văzut vreodată! Munca i-a adus în ipostaze ameţitoare, la "Poftiţi de vă iubiţi"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro