VIDEO / Prestaţie de SENZAŢIE la "Te cunosc de undeva"! Paula Chirilă a interpretat PERFECT o cântăreaţă de muzică populară

Sursa foto: Captura Antena 1

Paula Chirilă a debutat la "Te Cunosc de Undeva" cu o prestaţie care a reuşit să lase pe toată lumea cu gura căscată. Actriţa a cântat melodia interpretată de Cornelia Catanga - "Seara asta vreau să beau".

Şi pentru că are actoria în sânge, Paula a intrat perfect în rolul cântăreţei de muzică de pretrecere, iar acest lucru a fost observat de publicul care a fost în extaz şi de juraţii care s-au îndrăgostit instant de ea.

"Ai fost atât de expresivă şi atentă la detalii. Prestaţia ta a fost una minunată. Ai intrat aşa de bine în pielea acestui personaj. Te iubesc şi de abia aştept să te văd pe scenă din nou", a spus Ozana entuziasmată.

Paula Chirilă a fost căsătorită cu Marius, cu care l-a cunoscut în 2005. Acesta este un scenarist pe care l-a întâlnit la Antena 1 în perioada debutului său în televiziune. Cei doi  au o fetiță, Carla Sofia (5 ani), dar trăiesc separat, ea la București, el la Cluj.

T.S

Citeşte şi: 
VIDEO / Spectacol total la "Te cunosc de undeva"! Unul dintre cei mai iubiţi burlaci din România a apărut îmbrăcat în femeie! Publicul a fost în extaz
VIDEO / Anca Ţurcaşiu, mai sexy ca niciodată! Artista a interpretat-o perfect pe Madonna, iar juriul a fost în extaz


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro