Homepage » Monden » VIDEO / Presupusa amantă a lui Ilie Năstase, în lacrimi, la TV: "Era pornită să mă ia de păr". A arătat la TV mesajele primite de la Brigitte Sfăt

VIDEO / Presupusa amantă a lui Ilie Năstase, în lacrimi, la TV: "Era pornită să mă ia de păr". A arătat la TV mesajele primite de la Brigitte Sfăt

Publicat pe 11.04.2018 la 18:29 Actualizat pe 11.04.2018 la 18:59

Despre ea s-a spus că i-ar fi stricat căsnicia fostului numărul unu mondial al tenisului şi că ar fi motivul păruielii în stradă dintre Brigitte şi soţul său. Acum. Denisa, tânăra acuzată că ar avea o relaţie cu celebrul tenismen, rupe tăcerea. Bruneta din Timişoara povesteşte că scandalul dintre ea şi Brigitte Năstase s-ar fi mutat la Poliţie! Denisa a depus o plângere în urma unor mesaje de ameninţare pe care le-ar fi primit de la Brigitte.

VIDEO / Presupusa amantă a lui Ilie Năstase, în lacrimi, la TV: "Era pornită să mă ia de păr". A arătat la TV mesajele primite de la Brigitte Sfăt

Amanta lui Ilie Năstase

captura video

Despre ea s-a spus că i-ar fi stricat căsnicia fostului numărul unu mondial al tenisului şi că ar fi motivul păruielii în stradă dintre Brigitte şi soţul său. Acum Denisa, tânăra acuzată că ar avea o relaţie cu celebrul tenismen, rupe tăcerea. Bruneta din Timişoara povesteşte că scandalul dintre ea şi Brigitte Năstase s-ar fi mutat la Poliţie!

Denisa, presupusa amantă a lui Ilie Năstase, a depus o plângere la poliţie în urma unor mesaje de ameninţare pe care le-ar fi primit de la Brigitte Sfăt.

"În momentul de fată am făcut o plângere penală la Poliţie pentru că am fost amenintată, nu sunt ameninţări cu moartea, sunt ameninţări cu vătămare corporală." a spus Denisa.

Denisa susţine că tot scandalul în care a fost implicată i-a făcut doar rău şi a rămas chiar şi fără locul de muncă. Tânăra susţine că între ea şi Ilie Năstase nu a avut loc nicio relaţie intimă.

"Ne-am cunoscut prin intermediul interviurilor pe care i le-am luat lui Ilie. Am fost invitată la masă de prieteni comuni. Eu îmi negociez interviurile la masă, dar n-am ştiut că o să ajung să fiu catalogată amantă. Nu i-am întâlnit nici pe fosta sa soţie, şi nici pe copiii lui. Am ieşit în oraş cu Ilie Năstase şi de aici a pornit un adevărat scandal. În urmă acestui scandal, am avut foarte mult de pierdut, de suferit, nu am ieşit să vorbesc despre asta pentru că sunt obişnuită să îmi rezolv singură problemele. Eu mi-am pierdut locul de muncă. Mă doare să fiu implicată în acest scandal. Ceea ce s-a întâmplat între mine şi Ilie Năstase va rămâne între mine şi el. Este adevărat că am ieşit la masă, că am vorbit despre foarte multe subiecte pentru că el este un cu care am ce discută, am ce poveşti. E un om la care ţin foarte mult. Este un bărbat bine, da. Este un bărbat pe care îl apreciez şi respect. Am ieşit la masă, s-a întâmplat să ieşim, nu atunci a fost singură oară când am ieşit, când a fost scandalul." a mai completat Denisa.

Denisa ştia din presă că Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt sunt în divorţ şi ea a considerat că fostul tenisman este un om liber.

"Da, mai apărea câte ceva în presă şi ştiam că sunt în divorţ. Ştiam asta din presă, ştiam din apariţiile ei TV, că sunt în divorţ şi ştiu că a şi declarat la un moment dat că Ilie Năstase este un om liber, care poate să facă ce doreşte el, şi dacă îşi va reface viaţă, ea se va bucură pentru el. L-am privit că pe un bărbat... liber! Un om extraordinar da, liber, cu care puteam să vorbesc aproape orice, aproape orice. Eu am fost la acel restaurant, întotdeauna am fost cu mai multe persoane la masă, printre care era şi el. Stăteam lângă el pentru că povesteam cu el mai multe. La restaurant atunci eu m-am speriat, pentru că strigă după mine. Femeia era pornită să mă ia de păr sau să îmi facă rău. Da, eram în restaurant, fugisem, m-am speriat foarte tare şi am plecat. Da, era pornită pe mine. A declarat că m-ar fi luat de păr şi că m-ar fi dus afară. a spus Denisa.

Denisa a făcut publice mesajele primite de la Brigitte Sfăt şi a declarat că a făcut o plângere la poliţie pentru că este speriată şi se teme să nu i se facă vreun rău.

"La orice eveniment, fereşte-te de mine. Unde te prind, te scalpez, baby. Soţia." e primul mesaj.

"Ai noroc că ai fost iute azi. Am deja mult material cu voi, Şi am şi ... plat şi lat pe care i-l trimiteai soţului meu, după ce ţi-a luat blugi din magazinul meu, sub pretextul că sunt pentru fiica lui. Şi i-am dat şi pe gratis." a fost cel de-al doilea sms.

"În momentul de faţă am făcut o plângere penală la poliţie pentru că am fost ameninţată, nu sunt ameniţări cu moartea sunt ameniţări cu vătămare corporală şi am făcut această plângere penală pentru a fi acoperită. Sunt 2, sunt trimise de pe telefonul lui pentru că el plecase atunci, au plecat împreună de la restaurant şi sunt trimise de pe numărul lui, sunt mai multe dar sunt 2 de ameninţare şi s-a şi semnat, Soţia. De pe numărul lui s-a semnat: soţia. Eu nu vreau să îi fac ei rău, nu îmi doresc să îi fac rău sub nicio formă. Mă gândesc că poate consideră ea că vreau să îi fac rău pentru că am făcut plângerea penală. Eu doar am luat o măsură de siguranţă, atât. Îmi doresc doar să stau liniştită, vreau să îmi recapăt locul de muncă şi să mă lase să îmi trăiesc viaţă şi să fac ceea ce îmi place, ceea ce eu până acum am construit foarte frumos. De fiecare data cănd ieşeam la masă cu toată lumea plătea el. A spus la un moment dat că i-am luat un interviu şi că ea mi-a spus în acel interviu că el nu va găsi o femeie ca ea, dar nu este adevărat. A fost o altă colegă, semănăm pentru că suntem amândouă brunete şi probabil de acolo confuzia, însă nu eram eu. Ne-am văzut ( n.r. cu Ilie) la un meci de fotbal şi apoi, mai târziu ne-am întâlnit prin prieteni la restaurant şi ne-am tot reîntâlnit la restaurante. La telefon da, vorbeam, la modul la care vii la restaurantul respectiv? Da, vin sau nu, nu pot. Astea sunt conversaţiile mele telefonice cu el."a mai dezvăluit Denisa.

Denisa este dispusă să îşi retragă plângerea depusă la poliţie, dar cu o condiţie.

"Eu vreau să îi cer lui Brigitte să mă lase în pace, ea era nervoasă şi sunt dispusă să îmi retrag plângerea, dar cu condiţia de a nu mă mai ataca, de a mă lăsa în pace, vreau să fiu liniştită." a mai completat Denisa.

"llie are 72 de ani, părinţii mei îl iubesc pe Ilie Năstase.Părinţii mei au văzut şi mi-au spus că ei mă cunosc că nu sunt supăraţi pe mine, că nu le-am greşit cu nimci că se roagă pentru mine să fiu bine şi au fost într-adevăr afectaţi pentru că mi-am pierdut locul de muncă şi eu ştiu cât de mult înseamnă asta pentru mine, nu că bani, că bucurie că pace sufletească pentru că îmi place foarte mult ceea ce fac sunt înnebunită după televiziune dar nu aşa, nu aşa." a mai spus Denisa.

"M-a strigat în restaurant, nu mai ştiu cum mi-a spus, am fugit. Eu stăteam lângă Ilie Năstase, nu mai era o altă doamnă lângă el. Ironizaţi uşor situaţia, dar nu este cazul. Şi mama spune că semăn cu Brigitte, n-am operaţii, poate la 40 de ani o să am şi eu, e o asemănare pe care o îmbrăţişez. Dumnezeu să o binecuvânteze şi pe ea. Nu ştiu despre ce strategii este vorba, nu ştiu la ce se referă. N-am venit să port un război. Eu îmi doresc să îmi trăiesc viaţa aşa cum este ea, cu Dumnezeu înainte. Mă aflu într-un conflict care nu îmi aparţine. Vreau să fac pace cu ea, dacă se poate, nu mă interesează ce se întâmplă între ei. Aici s-ar putea să fie ultima mea apariţie, am spus aici ceea ce am avut de spus." a încheiat Denisa.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

C.L.

În articolul
VIDEO / Presupusa amantă a lui Ilie Năstase, în lacrimi, la TV: "Era pornită să mă ia de păr". A arătat la TV mesajele primite de la Brigitte Sfăt
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Rețetă de cheesecake cremos din doar trei ingrediente. Îți ia 10 minute să îl prepari și are un gust delicios
Retete • la 00:14
Rețetă de cheesecake cremos din doar trei ingrediente. Îți ia 10 minute să îl prepari și are un gust delicios
  • Cum să gătești un cheesecake din doar trei ingrediente
  • Nu conține zahăr, dar are un gust fabulos
Alertă în România! Au fost depistați tânțari care răspândesc malaria. Cât de periculoși sunt
Stiri interne • ieri la 23:42
Alertă în România! Au fost depistați tânțari care răspândesc malaria. Cât de periculoși sunt
  • Țânțarii care să răspândesc malaria au fost depistați în România
  • Semnal de alarmă din partea specialiștilor pentru toți românii
Xtra Night Show. Cum au sărbătorit Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, de ziua ei de naștere, în Dubai: „Nu am apucat să...”. Și-au planificat vacanța din timp
Emisiuni TV • ieri la 23:30
Xtra Night Show. Cum au sărbătorit Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, de ziua ei de naștere, în Dubai: „Nu am apucat să...”. Și-au planificat vacanța din timp
  • Cum au sărbătorit Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, de ziua ei de naștere, în Dubai
  • Și-au planificat vacanța din timp
Una dintre dansatoarele lui Dorian Popa, acuzată că ar fi motivul despărțirii dintre el și Babs: „O relație...”. Cum a comentat Bianca zvonurile / FOTO
Showbiz intern • ieri la 22:10
Una dintre dansatoarele lui Dorian Popa, acuzată că ar fi motivul despărțirii dintre el și Babs: „O relație...”. Cum a comentat Bianca zvonurile / FOTO
  • Una dintre dansatoarele lui Dorian Popa, acuzată că ar fi motivul despărțirii dintre el și Babs
  • Cum a comentat Bianca zvonurile / FOTO
Laura Brumă și-a dus de urgență mama la spital! Artista, mesaj direct din Ambulanță: ”Consider să aflați...” / FOTO
Showbiz intern • ieri la 22:01
Laura Brumă și-a dus de urgență mama la spital! Artista, mesaj direct din Ambulanță: ”Consider să aflați...” / FOTO
  • Mama Laurei Brumă a ajuns la spital
  • Artista este alături de ea în cele mai dificile momente
Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia, Cristina și Elena, la un pas de eliminare, după ce au încălcat regulamentul: ”Ne dorim să rămânem” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 21:11
Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia, Cristina și Elena, la un pas de eliminare, după ce au încălcat regulamentul: ”Ne dorim să rămânem” / VIDEO
  • Trei concurente ar putea părăsi curând casa Mireasa
  • Vestea că au ajuns în cursa de eliminare le-a dezamăgit
Vezi toate știrile noi
Recomandări
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
recomandare pe observatornews.ro
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
recomandare pe as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
recomandare pe antena3.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Horoscop 26 aprilie 2024. Peștii visează cu ochii deschiși, Gemenii pornesc pe un nou drum
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 26 aprilie 2024. Peștii visează cu ochii deschiși, Gemenii pornesc pe un nou drum
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
recomandare pe antena3.ro
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
Petre Roman, gest ȘOC în urmă cu puțin timp! Puțini au observat detaliul
recomandare pe playtech.ro
Petre Roman, gest ȘOC în urmă cu puțin timp! Puțini au observat detaliul
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
recomandare pe playtech.ro
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Vești bune pentru pensionari! Guvernul a făcut anunțul mult așteptat!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești bune pentru pensionari! Guvernul a făcut anunțul mult așteptat!
Se pun la bătaie 415 milioane de euro de la stat! Cine primește banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Se pun la bătaie 415 milioane de euro de la stat! Cine primește banii
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close