VIDEO / PRIMA APARIŢIE la TV a Oanei Roman şi a lui Marius Elisei după ce s-au împăcat

+5 click pentru
galerie

Marius Elisei a venit pe canapeauna de la "Acces direct", unde erau deja fiica lui şi soţia sa. Motivul pentru care acesta a apărut alături de Oana Roman i-ar putea inspira pe scenariştii de la Hollywood.

Ei bine, iniţial, doar Oana Roman şi fiica sa trebuiau să fie prezente pentru interviul de la "Acces Direct", dar, la un moment dat, când Izabela şi-a văzut tatăl în culise, a mers la el şi i-a cerut să meargă în platou. Marius Elisei s-a conformat întocmai.

"Acum îl vrea şi pe tati în platou. Isabela, vino aici, că acolo e platoul de la Neatza, acolo e altă emisiune.", a spus Simona Gherghe în cadrul emisiunii "Acces direct"

"Să facem o casă. (...)" e replica pe care i-a spus-o Izabela lui Marius Elisei după ce a venit în platoul de la "Acces direct". Şi asta  nu e tot! Fiica Oanei Roman şi a lui Marius Elisei l-a întâlnit Olaf, omul de zăpadă din Frozen, cu care a refuzat să facă însă o poză, moment în care tatăl ei a luat grijuliu în braţe. "Poate aşa o convingi şi vrea", i-a spus Oana Roman soţului ei.

La un moment dat, Oana Roman a spus că fiicei sale îi place de un coleg de la grădiniţă pe care-l cheamă Patric.

"Dar cum e cu Patric, e mai frumos ca mine?", a întrebat-o Marius Elisei pe fiica sa.

"La un moment dat vei avea impresia că nu exişti. Mai ales când e vorba de tati. Fetele şi taţii...", a spus Oana Roman în cadrul aceleiaşi emisiuni.

Isabela este pasionată de dans şi cântecele şi, de fiecare dată, mami şi tati sunt cei care fac activităţile cu ea.

Olaf este unul dintre personajele preferate ale Isabelei, aşa că a venit să o viziteze la Acces. Şi nu a venit cu mâna goală.

Reacţia Oanei Roman după ce tatăl ei a fost audiat într-un dosar controversat: "Prea mulţi oameni au fost manipulaţi şi..."

Oana Roman este fiica fostului premier al României Petre Roman şi al Mioarei Roman. Ea este căsătorită cu Marius Elisei. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pentru prima dată pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.

Pe 23 septembrie 2016, Oana Roman şi Marius Elisei şi-au reînnoit jurămintele la Biserica Sfântul Anton din Capitală. La slujba religioasă le-au fost alături naşii, câţiva prieteni şi Mioara Roman. Petre Roman nu a venit. Ziua în care şi-au reînnoit jurămintele are o semnificaţie importantă pentru Oana Roman şi Marius Elisei. Ginerele fostului premier al României şi-a serbat ziua de naştere. Marius Elisei a făcut 30 de ani.

Mioara Roman s-a căsătorit cu Petre Roman, fostul premier al României, în 1974. În timpul mariajului lor s-au născut două fiice: Oana şi Catinca Roman. Iar în 2007, Mioara Roman şi Petre Roman au divorţat.

Petre Roman s-a născut 22 iulie 1946, în București. El este un politician român, inginer și profesor universitar. A fost prim-ministru al României între 1990 și 1991. În prezent, el se află la al doilea mariaj. În 2009 s-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc care i-a dăruit un fiu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro