VIDEO / Prima apariţie TV a lui Tudor Ionescu şi a soţiei lui după ce au dat marea veste! Anamaria Stancu: "Am aflat că sunt însărcinată de Moş Nicolae"

Foto: captură video - Tudor Ionescu şi Anamaria Stancu

Tudor Ionescu şi Anamaria Stancu nu-mi mai încap în piele de fericire de când au aflat că vor deveni părinţi. După mai bine de 12 ani de relaţie, cei doi se bucură că în curând îşi vor putea ţine în braţe copilul.

Anamaria Stancu şi Tudor Ionescu au acordat un interviu pentru Observator în care au povestit cu lux de amănunte cum au aflat, dar şi care au fost problemele întâmpinate pe parcursul sarcinii.

"Am fost destul de norocoasă până în momentul ăsta. Eram în vacanţă în perioada critică. Am avut câteva zile în care nu am putut să mă ridic din pat. Nu suntem genul ăla super romantici, să punem într-o cutiuţă testul.S-a întâmplat să rămân însărcinată într-un moment în care nu ne aşteptam absolut deloc. Am aflat fix de Moş Nicolae. I-am spus: Tudor, au ieşit două liniuţe! El mi-a zis: ce înseamnă asta? Zic cred că sunt însărcinată. De multe ori exagerez cu analizele, dar fac asta pentrru a şti că sunt sănătoasă. Vreau să fiu sigură că fetiţa mea va fi sănătoasă", a povestit Anamaria Stancu.

"Ilinca va fi numele. Am ştiut dinainte că vom avea fată. Trebuia să fie fată. El nu suporta să îi spună cineva că este băiat", au mai spus cei doi.

Frumoasa prezentatoare a rubricii Meteo de la Antena 1, Anamaria Stancu, şi solistul formaţie Fly Project, Tudor Ionescu, şi-au unit destinele în mod oficial, în luna septembrie a anului 2015. Anamaria Stancu şi Tudor Ionescu formează un cuplu stabil de 11 ani. Cei doi s-au cunoscut într-o studio de înregistrări, iar din acel moment şi până la ora actuală ei au trăit o frumoasă poveste de dragoste.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro