VIDEO / Acuzat că a agresat-o, fostul iubit al Lilianei de la "Mireasă pentru fiul meu" ia atitudine. Declaraţii explozive făcute la TV

captura Antena 1

Liliana de la "Mireasă pentru fiul meu" a trăit un adevărat calvar alături de fostul ei iubit, Claudiu. Tânărul nu a negat evenimentele povestite de fosta iubită, însă susţine că lucrurile nu stau chiar aşa.

Liliana de la "Mireasă pentru fiul" a şocat cu povestea ei de viaţă. Tânăra a spus că a fost persecutată şi ameninţată cu moartea de fostul ei iubit, Claudiu. Tânărul nu a infirmat incidentele descrise de tânără, însă a spus că acestea au fost amplificate şi li s-a dat o conotaţie malefică de către fosta lui iubită.

"Mă numesc Luţu Claudiu şi nu sunt un mafiot. Nu este ceea ce pare. Eu am fost primul ei iubit în clasa a VI-a, ea a avut o relaţie de 6 ani cu un băiat, iar eu am intervenit cu mesaje şi aşa a început relaţia dintre noi. Nu mai am sentimente pentru ea. Ce sentimente să mai am? După ce s-a întors la fostul ei iubit, a plecat de la ăla, s-a întors la mine, apoi a plecat din nou la el? Da. M-am dus, am cumpărat acel inel, m-am dus cu prietena ei. Nu a mai avut loc cererea pentru că prietena ei i-a spus înainte. Mama ei m-a făcut nenorocit. Sunt un nenorocit pentru că am vrut să o iau de soţie? Pe ea o conduce foarte mult mama ei. Ea se ducea mereu la mama ei şi îi spunea problemele dintre noi. Eram într-o ceartă şi eu voiam să o aduc înapoi. Atunci eu am aflat că ea reluase relaţia cu fostul iubit. Atunci, am împins-o cu piciorul din maşină. Eu l-am chemat pe fostul să spună şi de mine şi de ea. După aceea, ea a venit cu poliţia la mine acasă. Am stat lângă o şină de tren şi vorbeam foarte impulsiv şi ea a spus că eu am ameninţat-o. Să stea liniştită că eu nu vreau să mă bag în relaţia ei cu cine o fi. Să nu stea în teamă, în frică, pentru că eu am terminat cu ei. Liliana a creat tot conflictul dintre mine şi mama ei",
a declarat Claudiu la "Mireasă pentru fiul meu", de la Antena 1.

Mătuşa tinerei a intervenit în emisiune şi a povestit ce s-a întâmplat între Liliana şi fostul ei iubit: "E foarte bine ce se întâmplă. Eu sunt convinsă de faptul că nici familia lui nu ştia ce se întâmplă şi că după asta va conştientiza că este foarte grav ce a făcut şi că îşi riscă libertatea. Ea l-a iubit enorm. Nu ştiu dacă şi el a iubit-o la fel, dar ea la iubit foarte mult. Suntem vecini de cartier. Mama ei ştia foarte multe lucruri despre el, ei au fost oarecum colegi de generală, iar el era rău famat. Mama ei a anticipat modul în care se va termina această relaţie. Liliana a avut o relaţie de la 14-15 ani cu un alt băiat. O relaţie propriu-zisă a început după 17 ani, care a durat vreo 2-3 ani. Luţu a redescoperit-o şi a despărţit-o pe Liliana de iubitul ei".

Mama fetei spus că relaţia dintre băiat şi ea s-a stricat atunci când acesta a început să se poarte urât cu fata ei.

"Eu i-am dat şanse şi credibilitate, chiar mergeam la el acasă şi la părinţii lui. Asta până ce lucrurile au început să meargă prost între ei", a spus mama Lilianei.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

PUBLICITATE

Citeşte şi:

VIDEO / Gabriel, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", a primit lovitura FATALĂ, după ce şi-a terorizat fosta iubită

VIDEO / Teodor, extrem de supărat pe familie! Ce spune concurentul de la "Mireasă pentru fiul meu" despre tatăl său

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro