VIDEO / Primele declaraţii ale lui Dorin Cioabă, după ce soţia i- a fost săltată de mascaţi! Ce s-a întâmplat în urmă cu puţin timp în dosarul în care e vizată Sighi

+5 click pentru
galerie

© Sursa foto: captură Antena 1

Disperare mare la palatul "regelui romilor". După ce în zori de zi, Dorin Cioabă s-a trezit cu mascaţii la uşă, iar soţia lui a fost ridicată şi dusă la audieri, bărbatul a povestit ce s-a întâmplat din momentul în care autorităţile au venit. De asemenea, Dorin Cioabă a declarat şi cum au reacţionat copiii lui, dar şi de ce a fost săltată Sighi.

La câteva ore după ce soţia lui Dorin Cioabă a fost săltată, au fost conficate maşini de lux şi 250.000 de euro în dosarul în care e vizată şi Sighişoara Cioabă.

Două autoturisme de lux şi aproape 250.000 de euro, în lei şi valută, au fost confiscate de poliţişti în urma celor 28 de percheziţii făcute miercuri dimineaţă, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălarea banilor cu prejudiciu de peste 5 milioane euro, potrivit Digi24.ro.

După ce Sighi a fost dusă la sediul poliţiei din Mehedinţi pentru audieri, regele romilor a ieşit din palat, în faţa jurnaliştilor, ca să-şi susţină soţia.

"E vorba de o firmă cu care am lucrat cu care am lucrat, a lucrat soţia mea la Strehaia, a cumparat niste marfa de la ei. Ei ii verifica pe aia si a venit la noi. Eu nu am treaba, doar soţia mea....Sotia este invinuita ca a colaborat cu acesti oameni."; a declarat Dorin Cioabă în cadrul emisiunii "Acces Direct".

În urma percheziţiilor de azi, trei bărbaţi implicaţi au fost reţinuţi. Iar soţia lui Dorin Cioabă, Sighişoara, a fost ridicată din palat de către poliţişti.

Prezentată de Mirela Vaida, "Acces Direct" e o emisiune axată pe actualitatea de zi cu zi, în care "vedetele" sunt oamenii obişnuiţi, cu problemele, bucuriile, grijile şi întâmplările lor ieşite din comun. Reporterii speciali aduc în atenţia telespectatorilor precum şi a publicului din platou cazuri impresionante de viaţă, subiecte sociale dar şi ştiri mondene din actualitatea fierbinte a vedetelor şi personalităţilor autohtone.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro