VIDEO / Primele imagini de la Teatrul "Constantin Tănase", după pierderea Stelei Popescu şi a Cristinei Stamate!

+2 click pentru
galerie

Stela Popescu şi Cristina Stamate © arhiva

Scena teatrului românesc este mai săracă fără cele două mari actriţe: Stela Popescu şi Cristina Stamate. Acestea au fost iubite de public pentru talentul şi şarmul lor. O ţară întreagă le-a plâns, dar "show-ul" trebui să continue, iar la teatrul "Constantin Tănase" se pregăteşte un nou spectacol, care va avea premiera sâmbăta viitoare.

Valentina Fătu şi Vasile Muraru au fost invitaţi în cadrul emisiunii "Agenţia VIP" unde au vorbit despre cel mai nou spectacol organizat la teatrul "Constantin Tănase" .

Valentina Fătu şi Vasile Muraru au venit împreună în platoul emisiunii şi, la fel ca întotdeauna, au fost puşi pe glume şi au povestit cum a fost organizat spectacolul care, speră ei, se va bucura de un mare succes.

"Ceea ce se face acum s-a făcut de ani de zile la teatrul Constantin Tănase. Ne-am remontat, va fi un spectacol aşa cum merită teatrul Constantin Tănase. Au fost invitaţi actori de seamă şi, în distribuţie, mari actori ai teatrului, printre care şi Bianca Sârbu, Valentina Fătu şi Vasile Muraru". a dezvăluit actorul zâmbind.

" Există poveşti că oamenii merg să cumpere bilete la teatru şi întreabă dacă scaunele sunt cu faţa către scenă. Dar noi nu credem... E un spectacol... un omagiu adus Bucureştiului, îl dedicăm bucureştenilor." a completat Valentina Fătu.

Vasile Muraru este un actor român de comedie. A format un cuplu comic alături de Nae Lăzărescu timp de 30 de ani. A fost director al teatrului „Constantin Tănase”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro