VIDEO / Prințul muzicii populare, jefuit și părăsit! Familia nu-l mai vrea: ”Nu moare să ne lase casa aia?”

Nelu Bălășoiu © Sursa foto: captură ”Acces Direct”

Prinţul muzicii populare a ajuns un cerşetor la Poarta Destinului. Imperiul pe care l-a clădit cu talentul care ridica în picioare stadioane e, acum, un blestem. 

Nelu Bălășoiu trăiește acum părăsit de familie, înnecat în igrasie, ciuntit de boli şi singur. Ani întregi a umplut stadioanele şi inimile când apărea să cânte alături de Maria Cornescu. Acum însă povestea lui face să umple ochii de lacrimi oricărui om care îl ascultă, potrivit ”Acces Direct”. 

Nelu Bălăşoiu - o stea a folclorului se stinge de la o zi la alta şi se zbate în sărăcie, ros de boli şi uitat de copii. Cinci copii pe care i-a divinizat şi care, spune el, ar a

ştepta doar să piară ca să-i fure bruma de avere rămasă.

”Ei gândesc altfel decât alţi copii. Nu moare ăsta mai repede să ne lase casa aia de acolo? Doamnne! Jur! Cred că lucrul ăsta doare cel mai rău.Şi, de atunci sunt scârbit! Asta mă omoară. Nu mă ajută nimeni, dar absolut nimeni. Eu, când veneam cu un ban acasă, şi aia 5 bani îi puneam pe masă! Sunt investitor în agricultură, am o fermă aici, la Jegălia.”, a declarat Nelu Bălășoiu pentru ”Acces Direct”.

Artistul supranumit al doilea Dolănescu al muzicii populare a ajuns prizonier într-o căsă retrasă, unde igrasia şi lacrima domnesc. Dar, mai presus de toate, suferinţa unei singurătăţi măcinate de boală şi bătrâneţe.

O prietenă de-a artistului nu a vrut să dezvăluie dacă Nelu Bălășoiu consumă băuturi alcoolice, atunci când Mirela Vaida a pus această întrebare. De asemenea, pe cap, Nelu Bălășoiu avea și câteva râni. 

”La cap s-a lovit... A căzut!”, a declarat Vali Calcan, o prietenă de-a lui Nelu Bălășoiu. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro