VIDEO / Pui de fotbalist, vedetă la aproape două luni de când s-a născut! Promisiunea pe care i-au făcut-o Sergiu şi Andreea Hanca părintelui Arsenie Boca

+3 click pentru
galerie

Sergiu şi Andreea Hanca © Facebook

Sunt celebri, bogaţi şi au mii de fani, dar, jucătorii de fotbal mai au o „calitate" pentru care sunt invidiaţi: alături de ei stau unele dintre cele mai frumoase femei din ţară. Şi când vorbim despre soțiile fotbaliștilor, nu vorbim despre femei oarecare, ci despre dive de top. Ei bine, nici jucătorii de la naţională nu fac excepţie. Unul dintre cei mai îndrăgiți fotbalişti ai echipei Dinamo, dar şi de la Naționala României, Sergiu Hanca a primit echipa Acces Direct cu braţele deschise la el acasă.

Sportivul, împreună cu frumoasa lui soţie Andreea Hanca şi prichindelul de 2 luni, Zian au deschis larg uşa căminului lor. Iar cel mai mic membru al familiei s-a făcut auzit şi încă cum. Este prima dată când apare la televizor şi a făcut mare scandal. Să fie sigur că nu va fi uitat prea curând!

"Este casa părinţilor mei, noi locuim cu ei, avem un ajutor să spun aşa, ei au grijă de noi şi de bebe, ne ajută şi cu bebe foarte mult, pentru că fiind plecat Sergiu la antrenament, eu la salon, trebuie...", a spus Andreea Hanca.

Micuţul Zian se bucură de toate condiţiile. Aşa că, pentru plămânii lui puternici, pe care deja a demonstrat că îi are,  Sergiu şi Andreea Hanca au ţinut neapărat să aibă casa lângă pădure.  Aici aerul e mai proaspăt, iar momentele petrecute în grădina frumos amenajată sunt o adevărată desfătare.

"A fost planificat, ne-am dorit foarte mult şi... în cele din urmă, când am aflat că este însărcinată şi vom avea un băieţel, de la început am zis că va avea numele de Zian", a spus Sergiu Hanca. "Ne doream foarte mult un copil. Doi ani de zile ne-am chinuit în ghilimele ca să zic aşa. În acest timp am mers amândoi împreună la mormântul lui Arsenie Boca la Prislop şi ne-am interesat foarte mult de viaţa părintelui. Şi am aflat că pe părinte îl chema Sînzian şi i se spunea Zian. Şi astfel i-am promis că dacă ne va ajuta să avem un copilaş şi o să fie băieţel am zis că o să-i punem numele de Zian", a adăugat soţia fotbalistului. 

Sergiu Hanca s-a schimbat radical de când a devenit tătic. Zian are prioritate dar şi personalitate! Iar acum, celebrul fotbalist parcă trăieşte o nouă viaţă.

"Eu îmi mai doresc două fete. aşa mi-am dorit de la început, să am un băiat, după care două fete", a spus Sergiu Hanca. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro