VIDEO / Radu Ille, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentul rutier prin care a trecut: "Retrăiesc momentul mereu, uite că tremur"

Radu Ille © captură video

Radu Ille a trecut prin clipe groaznice în urmă cu câteva săptămâni, atunci când a fost implicat într-un accident rutier. Artistul îşi aminteşte speriat ceea ce s-a întâmplat.

Invitat în cadrul emisiunii "Răi da buni", Radu Ille a povestit cu lux de amănunte cum s-a întâmplat totul şi cum a reuşit să scape cu viaţă.

Cântăreţul de muzică populară, Radu Ille, alături de Nina, soţia sa, şi trupa se îndreptau spre Botoşani, la un eveniment pe care trebuia să îl susţină. 

"Cine a trecut prin aşa ceva, ştie. GPS-ul ne-a dus. Noi coboram. Nu aveam cum să merg tare. Era într-o curbă deosebit de periculoasă în care era şi o oglindă pentru te asigura. Am văzut ca-ntr-un film cu gladiatori, în care biciuie caii. Eu eram cu soţia mea şi trupa Mândrele. Eu am oprit când i-am văzut. Retrăiesc momentul mereu, uite că tremur. Dacă aţi auzit vreodată o doză strânsă, culminând cu o sticlă spartă. În timpul ăla eu mi-am văzut viaţa. Nu mi-am imaginat că n-o să mă ocolească", a povestit Radu Ille.

"S-au urcat pe mine caii. S-au speriat de maşină. Au urcat pe capotă, au alunecat, au căzut cu burta pe parbriz. Unul din oamenii din căruţă a sărit dincolo de drum. Mulţumesc din suflet poliţiei care a ajuns acolo. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să o întreb pe Ninuţa dacă e bine. Am ieşit din maşină, au ieşit şi ele. Sătenii au venit repede la omul căzut. Mi-a fost milă de cai. Sătenii i-au desfăcut. Eu am avut 0 în aerul expirat, ei 0,80", a mai spus Radu Ille. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro