VIDEO / Ramona Filip, povestea celui mai tare designer român de renume internațional! Se lăfăie în lux şi mii de euro

+3 click pentru
galerie

Ramona Filip, povestea celui mai tare designer român de renume internațional © Instagram

Ramona Filip, un nume nu atât de cunoscut în România, face furori în întreaga lume cu creaţiile sale de lux. Femeia de succes cu un stil parizian, ce emană senzualitate şi fineţe prin toţi porii, şi-a dus pasiunea pentru designul vestimentar la cele mai înalte standarde, conform Antena Stars.

Îşi prezintă colecţiile cu succes în oraşe precum Londra, Paris şi Atena, iar în 2009 a primit trofeul pentru cel mai bun designer! Originară din Vișeul de Sus, Ramona a terminat Relații Economice Internaționale în București, iar după absolvire și-a urmat prietenul, actualmente soț și tatăl celor doi copii ai săi, la Nicosia. Spre deosebire de alți designeri care și-au descoperit pasiunea devreme în viață, Ramona nu-și amintește să-și fi dorit în mod conștient o carieră în modă.

Una în actorie, în schimb, da! Ramona a avut nevoie de multe ore de studiu și de parcurs umăr la umăr cu fetele din atelier drumul de la idee la schiță, desen tehnic și produs final. Ea însăşi îmbracă deseori propriile creaţii pentru numeroasele şedinţe foto!  

Deşi începuturile au fost dificile, creațiile sale au plăcut din prima publicului cipriot, urmând prezentări în cele mai mari oraşe ale lumii.  Creaţiile sale se vând azi, cu mii de euro! 

Organizarea şi planificarea timpului este extrem de importantă, însă faimoasa designeriţă şi-a stabilit cu brio o listă a priorităţilor, iar în capul acesteia se află familia! O carieră de succes, soţie devotată şi mamă a doi copii minunaţi, Ramon Filip pare să le aibă pe toate! Se plimbă în cele mai exclusiviste locuri din lume iar viaţa sa pare ruptă din basme! 

Şi deşi se plimbă prin toată lumea şi trăieşte într-un lux absolut, Ramona, designeriţa care ne face mândri că suntem români, nu a uitat de unde a plecat! 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro