VIDEO / Ramona Gabor îşi vrea nepoata în Dubai: "Îmi doresc foarte mult să reuşesc să o aduc pe Irinuca"

sursa: Facebook

Viaţa Monicăi Gabor în Dubai este aproape perfectă. Are o afacere de succes şi ai putea spune că nu îi lipseşte nimic. Cu toate acestea, modelul şi-ar dori să fie alături de familia sa.

Monica Gabor a intrat live prin aplicaţia pe care o are împreună cu sora sa şi a răspuns la cele mai sincere întrebări. Aşa am aflat că sora Monicăi Gabor îşi doreşte să îşi aducă nepoţica, pe Irina, în Dubai.
"O iubesc foarte mult pe Irina şi pe toţi nepoţii. Îmi doresc foarte mult să reuşesc să o aduc pe Irinuca în Dubai," a spus Monica Gabor la Antena Stars.
Modelul a mai spus că, deşi toată lumea credea că e certată cu sora ei, relaţia dintre cele două vedete este de fapt una foarte ună.
"De când a murit mama cred ca ne-am apropiat cel mai mult. Pentru mine surorile mele sunt cele mai importante şi bineînţeles, tatăl meu. Orice om poate să aibă o neinţelegere, dar trebuie să ştii că familia este întotdeauna familie. Le iubesc din tot sufletul şi noi nu ne vom certa nicidată," ne-a mai spus modelul.
Vedeta a ridicat orice semn de întrebare cu referire la viaţa ei privată şi recunoaşte că nu are un partener acum.
"Sunt foarte împlinită din multe puncte de vedere, dar nu am găsit o persoană specială care să fie sufletul meu pereche," a recunoscut sora Monicăi Gabor.
În rest, Ramona îşi trăieşte viaţa şi mai ales visul în Emiratele Arabe. Are propria ei afacere şi îi merge bine.

Folosită ca manechin viu de fiica unui șeic
În urmă cu o lună, Ramona Gabor a fost plătită, de unul dintre șeicii multimiliardari din Dubai, pentru a defila în fața fiicei sale, în rochie de mireasă, îmbrăcată de o creatoare de modă din România apreciată de casa regală a Emiratelor. Dar, interesant este că fiica șeicului cu pricina a ținut din tot sufletul să vadă creațiile în care se va îmbrăca la nunta ei pe niște manechine vii, nu pe cele clasice, de plastic, motiv pentru care, motivată de petrodolarii puși în joc, Ramona a defilat fără să crâcnească în fața unei audiențe de trei, patru persoane.

S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro