VIDEO / Ray, fost concurent de la MPFM, sfătuit chiar în ziua nunţii cum să-şi înşele soţia! Tina a fost de faţă

+5 click pentru
galerie

Cei doi foşti concurenţi de la MPFM s-au căsătorit luna trecută, iar naşi le-au fost Alina şi Tolea Ciumac. © Sursa foto: Facebook

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Tina şi Ray, doi dintre cei mai iubiţi foşti concurenţi de la reality-show-ul matrimonial, au avut parte de nunta visurilor lor. Totuşi, în cadrul emisiunii "Nuntă cu scântei" s-a observat că nu totul a decurs ca la carte. Iar un moment atipic a fost acela în care Raymond a primit sfaturi ca să o înşele pe proapăta lui soţie.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Cei doi foşti concurenţi de la MPFM s-au căsătorit luna trecută, iar naşi le-au fost Alina şi Tolea Ciumac. Luptătorul de Kempo le-a dat câteva sfaturi finilor săi, iar lui Raymond i-a spus că poate să meargă la femei doar însoţit de el.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. "Noi am fost oricum prieteni mai de mult, mergeam în vizită pe la noi, au fost şi la botezul fiului nostru. (...). Sper să rămânem prieteni şi de acum înainte. (...). Eu vă doresc 50-60-70 de ani de azi înainte. În fiecare zi să fiţi la fel de fericiţi ca astăzi, să fiţi sănătoşi, să nu vă certaţi niciodată. Dar niciodată să nu vă certaţi, să aveţi un dialog productiv mereu în viaţă şi nu fie un monolog din partea ta. Şi la gagici când mergi, doar cu naşul.", a  spus Tolea Ciumac în cadrul emisiunii "Nuntă cu scântei".

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. După trei ani de aşteptare, Raymond şi Constantina au ajuns în faţa altarului!

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. 

Constantina, victima unui plan diabolic! Cât a plătit Raymond pentru răscumpărarea miresei?

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Tina şi Ray s-au logodit pe 4 martie, iar cel care a dezvăluit asta a fost el. Fericită, dar discretă, Constantina, care a acceptat să-i fie soţie şi a primit inelul de logodnă, a făcut public un citat renumit, în care pare să se regăsească foarte bine. Cei doi s-au căsătorit civil pe 29 iulie, iar naşi le-au fost Alina şi Tolea Ciumac.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro