VIDEO / Război între femeile din viața lui Plein! Andreea Sasu, făcută praf: "Philipp mi-a spus că ești scârboasă"

+3 click pentru
galerie

Philipp Plein și femeile din viața lui. Andreea Sasu și Morgan Osman © arhivă/ Instagram

Philipp Plein nu are o viață tocmai ușoară... De ce? Pentru că este bătaie pe inima milionarului, iar femeile din viața lui au început un război pe conturile de socializare, atată Antena Stars.

Recent, au apărut zvonurile conform cărora celebrul designer și frumoasa româncă, Andreea Sasu ar forma din nou un cuplu. Dacă fanii creatorului de modă s-au bucurat, se pare că vestea  nu a fost chiar pe placul fostei iubite a lui Plein, Morgan Osman, care imediat a făcut publică o conversație pe care a purtat-o cu Philip.

"Am petrecut timp frumos împreună și nu vreau ca povestea noastră să se termine așa", i-a scris creatorul vestimentar lui Morgan.

"De ce m-ai sunat la 6:00 dimineața? Credeai că îți voi răspunde? Te-ai furișat afară din cameră și ai lăsat-o pe **** aia ca să mă suni pe mine? Ea este cel mai patetic om pe care l-am văzut vreodat?! Este obsedat? de mine! Trebuie să se oprească înainte să vin la hotelul din Bel Air și să vă pleznesc pe amândoi. M-am săturat de aceste jocuri!", i-a răspuns bruneta lui Philipp Plein.

Imediat cum a văzut ce a postat fosta iubită a creatorului de modă, Andreea a făcut publică și ea o scurtă converstație dintre Morgan și Philipp Plein, mai ales că nu ajunge chiar oricine la brațul designerului care este dorit de milioane de femei din întreaga lume. 

"Te porți prostește! Nu te îngrijora, nimeni nu se bagă în afacerile tale! Nu te-am sunat și nu o voi face niciodată! Așa că stai calmă și bucură-te de viața asta frumoasă! Postările tale de pe Instagram te fac să arăți ca un clown și pari că ai avea nevoie de atenție", a fost mesajul lui Philipp Plein pentru Morgan.

(...)

"Întotdeauna voi avea grijă și nu am nevoie de tine ca și ratata de ea! Premiul pentru cea mai mare ratată din toate timpurile merge la Andreea! I-am furat bărbatul! Atât de ușor! Este atât de amuzant cât de ușor ai lăsat-o pe ea pentru mine! (...) O fată patetică, fără identitate, urmărindu-te pe tine peste tot în viață. Cine ar vrea să trăiască o viață atât de îngrozitoare?! Nimeni, de-asta s-a întors. Spune-i să înceteze să mă mai copieze. Știu că sunt cool, dar scumpo, mai odihnește-te, o să postez mai mult pe Instagram. Nu-ți face griji!", a mai spus Morgan Osman.

Imediat cum a  văzut mesajele pline de răutate și jigniri, Andreea  nu a mai suportat și a intervenit  în conversație și a încercat să se apere și să îți protejeze relația, într-un mod decent, față de femeia care-i furase bărbatul.
"Nu te copiez. Sunt prea stilată ca să fac asta!", a răspuns Andreea Sasu.

"Philipp mi-a spus că ești scârboasă. O fetiță săracă, foarte săracă. Asta nu înseamnă stilată. *** ta e atât de mare încât ai nevoie de operație. Nici asta nu e elegant! Și ar trebui să stai în sala de sport, căci trupul tău nu arată chiar atât de bine", a fost mesajul lui Morgan.

Și chiar dacă Morgan a încercat din răsputeri să le facă rău celor doi îndrăgostiți, se pare că relația dintre Philipp Plein și Andreea merge la fel de bine ca și înainte. Chiar seara trecută aceștia au fost împreună la un eveniment monden. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro