VIDEO / Războiul generațiilor! Roxana Nemeș, ”ruptă” de familie: ”Tata a fost destul de sever”

+4 click pentru
galerie

Roxana Nemeș © Facebook

Roxana Nemeş are două surori şi a avut parte de o copilărie cu multe situaţii plăcute şi mai puţin plăcute. Vedeta este foarte apropiată de familie, de surorile ei, dar şi de părinţi, motiv pentru care de fiecare dată când este departe de ei le simte lipsa.

Roxana Nemeş a povestit în cadrul emisiunii "Răi da buni" de la Antena Stars cum a fost copilăria ei, dar mai ales cum s-a descurcat tatăl său cu patru fete. Abia după ce au plecat de acasă şi-au dat seama cât de importantă este familia şi ce înseamnă de faptul unul pentru altul.

"Suntem patru fete cu mama. Suntem trei surori. Tata a avut un chin la viaţa lui, dar a fost şi iubit. Toate suntem plecate acum. Am rămas plăcut surprinsă să-l văd pe tatăl meu, în copilărie era destul de sever, era destul de dur, bărbatul casei, când am plecat toate trei la facultate a început să ne trimită mailuri, nu scrisori, mailuri cu ce simţea el. Am rămas aşa: uau, tata?! Era tandru ca bărbat cu mama, cu noi era iubitul, dar nu îşi exprima sentimentele. Ne scria mailuri pentru fiecare în parte. Timp de vreo doi ani a făcut asta. Ne mai trimite şi acum de 8 martie, când stă el şi îşi aduce aminte", a spus Roxana Nemeş

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro