VIDEO / Reacţii după finala Asia Express! Liviu Vârciu: "Andrei, m-ai dus la pierzanie"

+3 click pentru
galerie

Reacții Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. © Instagram

Pe Drumul Dragonului, s-au pierdut rând pe rând aproape toate vedetele intrate în cursă! Raluka şi Ana Baniciu au câştigat în finală, în faţa unor concurenţi redutabili! Marii învinşi de la Asia Express, dar şi câştigătoarele cursei întinse pe 5000 de kilometri s-au revăzut în această seară!

Reacții la cald, după finala Asia Express, câștigată de Raluka și de Ana Baniciu! Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, echipa clasată pe locul doi, au dat primele declarații după difuzarea ultimului episod al aventurii asiatice.

„Am văzut acum Facebook și WhatsApp și mi-a scris toată lumea și m-a impresionat atât de tare. (...) Mă bucur pentru voi. Chiar a fost o emisiune frumoasă. Ăsta e câștigul cel mai mare pentru noi, că am bucurat oamenii," a declarat Andrei Ștefănescu, printr-o convorbire telefonică, din Moscova, după finala Asia Express.

„Tu ai pierdut finala, eu am câștigat-o! Ai trecut pe lângă semn, chiorul planetei! (...) Omule, m-ai dus la pierzanie, ce să vorbesc eu cu tine?" a fost reacția lui Liviu Vârciu, din platoul emisiunii XNS, după finala Asia Express.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest