VIDEO / Recomandarea făcută de Carmen Şerban femeilor! Mărturisirea artistei i-a lăsat mască pe unii

Sursa foto: Facebook

Carmen Şerban a făcut o dezvăluire surprinzătoare în timp ce se afla în platoul unei emisiuni. Cântăreaţa de manele a mărturisit ce crede ea despre relaţiile dintre femei şi bărbaţi, iar reprezentantelor sexului frumos le-a dat un sfat preţios.

Aflată într-o relaţie foarte lungă, vedeta a spus că ar fi bine ca atunci când nu eşti fericită într-o relaţie să mergi mai departe, nu să stai să fii nefericită. Mai mult, Carmen Şerban a zis că e mai bine să ai o relaţie în fiecare lună decât una şi extrem de neplăcută.

"(...) Aşa e în lumea asta. Tu ştii şi tu, Natalia, şi ştiu şi eu: oamenii, în general se cuplează cu femeile, cu bărbaţii din showbiz mai mult pentru cartea de vizită. Ştii, la început: «Vai, eu sunt cel mai bun! Eu sunt aşa, eu sunt aşa! Vai, nu ţi-aş face aşa ceva» (...) Ce vrei acum, să ne ridicăm statuie în centrul Bucureştiului că stăm cu unul să ne ia la bătaie, să ne înjure (...), dar să dăm bine pe sticlă... că eu sunt într-o relaţie de zece ani. Dar mai bine să fiu în fiecare lună cu altă relaţie, în care să mă respecte, să mă iubească, să fiu fericită! (...)", a declarat artista în cadrul emisiunii "Star Matinal".

Carmen Șerban este o cântăreață de manele și muzică etno. Ea a avut colaborări cu artiști precum Adrian Minune (8 albume) și Nicolae Guță. Alte colaborări includ două albume alături de Irina Loghin și două albume împreună cu Romică Țociu și Cornel Palade. Cel mai mare succes solista l-a înregistrat cântând solo, albumele sale având vânzări impresionante de fiecare dată.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro