VIDEO / "Regina blănurilor", drama şocantă a vieţii sale! A fost la un pas de sinucidere, după ce a pierdut 1 milion de euro

+2 click pentru
galerie

Flora Năstase © Captură TV

Designerul vestimentar Flora Năstase a rămas fără un milion de euro, după ce şi-a lăsat economiile pe mâna brokerului fugar Sima.

Cristian Sima a reuşit să țepuiască mai multe vedete, dar și miniștri. De cinci ani se luptă în instanţă să-şi recupereze suma Flora Năstase, care reprezintă munca ei de zeci de ani, însă dosarul bate pasul pe loc.

Flora Năstase a povestit cu ochii în lacrimi cum munca sa s-a dus. Şase luni de zile nu a mai ieşit din casă, a fost în depresie, chiar a vrut să se sinucidă. 

"Toată viaţa mea a încercat cineva să îmi fure suma asta şi acum a reuşit. După ce am vândut un imobil am zis să învestesc. Atunci îl vedeam la TV mereu pe Cristian Sima care apărea peste tot. Voia să facă multe, dădea sfaturi tuturor personalităţilor în domeniul politic. Am văzut că are o societate financiară veche, că era proprietarul unui trust de presă. O persoană respectabilă. (...) I-am dat bani treptat. Mi-a explicat apoi randamentul. 4 milioane de ron, acesta este ultimul extras. Apoi după asta a fugit. Susţine că i-a pierdut. Nu avea voie să îi piardă, să facă investiţii riscante. Totul este în acte întocmit." a spus Flora Năstase la "Agenţia Vip".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro