VIDEO / Regretele Mariei Constantin după despărțirea de Marcel Toader: ”Am fost cu sufletul pe tavă”

+3 click pentru
galerie

Maria Constantin © Sursa foto: captură Antena 1

După despărțirea de Marcel Toader, interpreta de muzică populară are și câteva lucruri pe care și le-ar reproșa. Maria Constantin susține că s-a implicat prea mult.

Maria Constantin crede că și-a pus sufletul pe tavă și este convinsă că nu va mai face asemenea greșeală încă o dată. Interpreta de muzică populară se concentrează acum asupra carierei sale și își dorește liniște în viața ei.

”Mi-aș reproșa că am dăruit mult prea mult și că am fost cu sufletul pe tavă. Cu siguranță nu voi mai face această greșeală. Respectul contează foarte mult. Merg cu fruntea sus, cu capul sus. Nu am de ce să-mi pară rău. Tot timpul am riscat.”, a declarat Maria Constantin pentru ”Agenția VIP”.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent. Iar de când este în scandal cu Maria Constantin, acuzând-o de infidelitate, Marcel Toader pare să treacă prin momente grele, cu atât mai mult cu cât el a făcut publice lucruri care țin de intimitatea cuplului pe care l-a format cu blondina.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro