VIDEO / Reprezentanta României la Eurovision 2017, părăsită de iubit, după ce s-a calificat la râvnitul concurs

Sursa foto: Facebook

La aproape o săptămână de când s-a calificat la Eurovision 2017 şi va reprezenta ţara noastră împreună cu Alex Florea, Ilinca Băcilă a mărturisit că odată cu această victorie, a venit şi un eşec. Unul în dragoste. Ea şi iubitul său s-au despărţit după doi ani de iubire.

Ilinca Băcilă a avut o relaţie la distanţă timp de doi ani. Fostul iubit al cântăreţei se numeşte Paul şi locuieşte în Cluj.

"Nu comentez asurpra acetui subiect (ne-am despărţit după Eurovison). Faza e că el e din Cluj, aveam o relaţie la distanţă, de vreo doi ani. Eu stând aici, era complicat, îţi dai seama. Era şi gelos. Paul îl cheamă. Nu am avut nici eu timp să acord timp relaţie şi e greu să ţii o balanţă între viaţa personală şi cea profesională. S-a răcit relaţia şi la un moment a fost gata. Îţi dai seama că... Nu ştiu (n.r.: răspunsul la întrebarea: vrei să te împaci cu el). Îţi dai seama că-l mai iubesc. Eu fac yodal de la 12 ani. Ştia că eu fac asta.", a povestit tânăra artistă.

Ilinca Băcilă şi Alex Florea sunt vecini.

"Suntem vecini, stăm la 100 de metri unul de altul. E normal să ne împrietenim. Nu, nu am iubită. Plecăm cu un avânt, pentru că suntem acolo, la favoriţi, suntem acolo în primii 10.", a spus Alex Florea în cadrul unui interviu acordat la o emisiune tv.

Ilinca Băcilă şi Alex Florea vor reprezenta România la Eurovision 2017, care va avea loc la Kiev, cu melodia "Yodel It!"

Concursul Muzical Eurovision 2017 va fi cea de-a 62-a ediție a Concursului Muzical Eurovision. Concursul va avea loc la Centrul International de Expoziții din Kiev, după victoria Ucrainei la concursul din 2016 în Stockholm cu melodia "1944", interpretată de Jamala.

Ilinca Băcilă, în vârstă de 18 ani şi Alex Florea, de 20, au participat la o emisiune-concurs de muzică şi au legat prietenii strânse cu artişti importanţi români.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro