VIDEO / "Revelionul la Oache", cea mai tare petrecere pentru noaptea dintre ani! Mii de persoane vor să participe

"Revelionul la Oache" © captură video

Doamnelor şi domnilor, atenţie! A început numărătoarea inversă! Mai sunt doar câteva luni până la evenimentul anului! ,,Revelionul la Oache". După ce au apărut filmări pe internet cu câţiva tineri din Călăraşi care se distrează în noaptea dintre ani, mii de oameni vor să treacă în 2018 alături de Oache, potrvit Antena Stars.

Aşa petrecere... Cât stil, cât rafinament, cât ştaif! Nu e de mirare că oamenii din întreaga lume vor să facă şi ei parte la distracţia ce va avea loc în noaptea dintre ani. Dar asta nu e tot. Oache a lansat invitaţie deschisă tuturor pe Facebook şi mii de oameni vor să participe la petrecere. N-ar fi de mirare dacă ne-am trezi cu personalităţi internaţionale la marele eveniment. Nu e exclus.

Trump ar putea fi pe lista de invitaţi. Barack Obama deja a confirmat că vine, iar Brad şi Angelina ar putea da nas în nas chiar la noi în România.  Dar nu s-ar putea afişa oricum. Mai întâi de toate ar trebui să ia lecţii de dans de la maeştri.

Nu vă faceţi program pentru ultima noapte din an şi veniţi să petreceţi Revelionul la Oache. Nu aveţi voie să lipsiţi de la cel mai mare eveniment al iernii! Trebuie să vă grăbiţi ca să prindeţi un loc... la câte personalităţi şi-au confirmat prezenţa.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro