VIDEO / Românul cu puteri fantastice! Robert de la "2k1", supereroul din munţi, a şocat România

Virgil Bagiu © Acces Direct

Un român parcă are forţe de supererou. Cu forţa sa, poate face lucruri inimaginabile! Virgil Bagiu locuiește într-un cătun aproape uitat de lume. Însă, chiar și-așa, bărbatul de 58 de ani șochează pe oricine îi vede puterile parcă supraomenești. Şi Robert, asistentul Mirelei Vaida de la "2k1" a încercat să facă aceste lucruri, dar nu a reuşit.

Este ceva firesc pentru el, însă imposibil pentru muritorii de rând! Nea Virgil șochează pe oricine îi vede puterile. La Are 58 de ani, dar bărbatul are forțe ce par supraomenești. Cu părul cărunt, dar cu aliură de sportiv, ai spune că omul a jucat într-un film de la Bollywood. Şi ce-i drept, la ce puteri are, chiar ar merita să fie cunoscut și peste hotare! Pentru că, în satul lui i-a lăsat deja muți pe toți!
Nea Virgil a venit în platoul "Acces Direct" şi a arătat tuturor ce puteri are. A bătut cuie cu palma şi asta nu e tot. Mirela Vaida i-a pus un fier de călcat neîncins pe piele şi... acolo a rămas, lipit de Virgil Bagiu. Pe lângă toate acestea, bărbatul a mai reuşit să spargă pietre de râu cu mâine şi fără să se plângă!

În emisiune a venit şi Robert, asistentul Mirelei Vaida de la "2k1", şi a încercat să ajungă la performanţele bărbatului, însă nu i-a fost chiar atât de uşor şi nu a dus la bun sfârşit proba de forţă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro