VIDEO / Roxana Nemeş a dezvăluit reţeta cu ajutorul căreia a slăbit miraculos: "Am visat într-o noapte că..."

Roxana Nemeş a reuşit să scape de kilogramele în plus şi se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Cântăreţa a dezvăluit dieta care o ajută să se menţină în formă şi să-şi facă toate poftele culinare.

Invitată în platoul "Star Matinal", Roxana Nemes a dezvăluit dieta cu care a reuşit să aibă o siluetă de invidiat. Artista a spus că secretul este sportul. Aceasta a spus că face foarte mult sport, ceea ce îi permite să mănânce chiar şi dulciuri. Aceasta a mărturisit că într-o noapte visa că face clătite şi că, dacă ar fi avut timp, chiar şi-ar fi satisfăcut această poftă care pentru cineva la regim ar fi imposibil.

"Am slăbit cu sport. Foarte mult sport. Atunci când fac sport - se vede, atunci când nu fac sport - se vede. Mănânc lucruri care să-mi placă. Dimineaţa mănânc iaurt cu fructe uscate, la iarnă o să mănânc clementine. Mănânc mozzarela. dacă am poftă de dulciuri, mănânc fructe uscate. Din 2 în 2 ore, mănânc câte ceva. Nu mult, dar cât să mănânc câte ceva. În ultimul timp, am mai gustat şi din dulciuri, dar sportul face minuni. Am visat într-o noapte că fac clătite şi a doua zi aş fi făcut dacă aş fi avut timp. Nu am timp să stau să gătesc sau să mi se gătească. nu prefer masa în oraş. mănânc când simt că mi-e foame", a declarat Roxana Nemeş la "Star matinal", de la Antena Stars.

Citește și:

Cea mai mare teamă a Roxanei Nemeş! "Am un nodul la sân! Îmi este frică..."

Radu Groza vorbește despre chinul său după ce a părăsit-o pe Roxana Nemeș! ”Nu pot să îmi revin”

Radu Groza spune adevărul despre despărţirea de Roxana Nemeş: "Ştiu despre ce bărbat este vorba"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro