VIDEO / Roxana Nemeş pleacă din ţară? Ce decizie a luat artista

foto: facebook

Roxana Nemeş se bucură de un succes enorm cu noua ei piesă, "Love is the way", care se pare că i-a deschis noi oportunităţi. Astfel, vedeta a spus că va trebui să plece pentru un timp din ţară.

Roxana Nemeş pare că a înflorit după despărţirea de fostul ei iubit, impresarul Radu Groza. Artista se bucură de un succes fulminant, aşa că va trebui să plece pentru ceva timp în Dubai şi Qatar, unde va susţine câteva concerte. Aceasta a spus că nu va pleca definitiv din ţară, ci doar pentru proiectele pe care le are în afară.

"O să plec în Turneu în Dubai şi Qatar, dar o să ne întoarcem. Mergem acolo unde avem concerte. Nu o să plec din ţară, pentru că aici e ţara mea, aici sunt fanii mei. Eu cânt şi pentru sufletul meu, dar şi pentru fanii mei. Cred foarte mult în noua mea piesă. Cei cu care am semnat această piesă, e o casă de producţie cu care vreau să cuceresc lumea. Dacă e bine şi vor fi concerte, vom mai merge", a declarat Roxana Nemeş la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Roxana Nemeş este o cântăreaţă română. În urmă cu câteva luni, după șase ani de relație, Radu Groza și Roxana Nemes s-au despărțit.

Citește și:

Cea mai mare teamă a Roxanei Nemeş! "Am un nodul la sân! Îmi este frică..."

Radu Groza vorbește despre chinul său după ce a părăsit-o pe Roxana Nemeș! ”Nu pot să îmi revin”

Radu Groza spune adevărul despre despărţirea de Roxana Nemeş: "Ştiu despre ce bărbat este vorba"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro