VIDEO / S-a tot spus că e gravidă, nu a mai apărut la TV, iar acum spune adevărul! Andreea Tonciu: "Ce o vrea Dumnezeu"

+3 click pentru
galerie

Andreea Tonciu © Spynews

S-a tot spus că e gravidă, ea a refuzat să mai apară la TV, dar acum vine şi face lumină. Andreea Tonciu a spus adevărul la TV cu privire la încă un copil, la aproape un an şi jumătate după ce a născut-o pe Rebeca.

Andreea Tonciu spune că nu este însărcinată, însă găteşte şi mănâncă foarte mult, dar nici nu a luat proporţii.

"Viaţa mea s-a schimbat foarte mult. Nu mai sunt Andreea Tonciu pe care o ştiaţi voi. M-am schimbat în bine. Sunt o mamă foarte grijulie. Sunt foarte depedentă de fata mea. Spune: mama, tata, papa. Prima dată a spus "Ego", numele căţelului. Să ştii deocamdată nu mă gândesc să fac un copil. Toată presa a speculat că sunt însărcinată. Nu sunt însărcinată, sunt o mamă care găteşte foarte mult şi mănânc chiar foarte mult. Sunt foarte slabă. Nu merg la sală, nu ţin regim, mănânc orice, când vreau", a spus Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu vrea să se lanseze în afaceri, dat fiind faptul că acum fiica ei merge la grădiniţă şi are mai mult timp liber.

"Am dat-o pe Rebeca la grădiniţă. O să mă apuc de un job nou. Îmi fac o firmă de organizări evenimente. (...) E foarte ok că mi-am luat un soţ mai tânăr. Eu pot să îl modelez pe el pentru că sunt mai mare. De la el învăţ să fiu foarte calmă, sunt vulcanică. Peste cinci ani mă văd probabil cu încă un bebe. Ce o vrea Dumnezeu, dar nu acum", a spus Andreea Tonciu. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro