VIDEO / Sandra Izbaşa, dezvăluiri sincere în prag de Crăciun: "Normal că are cine să-mi spună noapte bună"

+3 click pentru
galerie

Sandra Izbașa © Facebook

Sandra Izbaşa a făcut mărturisiri de suflet în prag de Crăciun. Aceasta a vorbit despre cariera sa, dar şi despre viaţa sa personală.

Iar despre dieta sa, Sandra Izbaşa a mărturisit că îşi permite din când în când să mănânce fast food şi îi plac dulciurile. 

"Mănânc fast food, o dată pe luna, sushi, dulce. Nu prea gătesc, dar vreau să invăţ. Încerc să fiu echilbrată. Nu am regrete, încerc să găsesc modalitatea ca, în timp, totul să se rezolve şi să nu se transforme nimic în regret. Eu iau părţile bune din ceea ce mi se intâmplă. Şi când am ratat la sol, am luat-o ca pe o lecţie. Eu m-am antrenat mii de ore, dar aia a fost o lecţie pentru mine şi nu am ce să regret. Nu ştiam că se dau bani la gimnastică. Eu am şi spus primim şi bani? Nu au fost mulţi bani. Din diurnă mi-am cumpărat un parfum. Părinţii mei m-au sfătuit mereu, au fost aproape de mine. Cariera mea a fost construită pe foarte multă muncă, vreau să fiu o inspiraţie zi de zi. Eu îmi iubesc viaţa, prietenii, familia. Normal că are cine să-mi spună noapte bună. Sun eu şi tot îmi spune cineva. " a dezvăluit aceasta în emisiunea 'Agenţia VIP".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro