VIDEO / Sandra și Adrian Mutu, emoții mari înainte de nuntă și botez: "Credeam că e simplu, dar nu este"

+3 click pentru
galerie

Sandra și Adrian Mutu, emoții mari înainte de nuntă și botez © Antena 1

Adrian și Sandra Mutu urmează să se căsătorească în fața lui Dumnezeu și să își creștinească fiul duminică, iar acum au parte de emoții mari. Cei doi soți au pus aproape fiecare detaliu la punct.

Adrian Mutu și soția lui au fost invitați în emisiunea "Acces Direct" și au povestit cum stau cu pregătirile pentru dublul eveniment al anului.

"Mai avem de lucrat puțin la mese. Sunt 300 de persoane, dar trebuie să mai adăugăm mese. Vrem să avem și un ring de dans, să dansăm, să ne simțim bine", a declarat Adrian Mutu la Antena 1.

"Eu nu m-am așteptat să intâmpinăm asemenea greutăți. Credeam că e simplu, dar nu este. E o emoție dublă, înzecită", a spus și Sandra Mutu. 

Bruneta va purta două rochii în ziua cea mare, însă vrea să păstreze tradiția, iar Adrian Mutu nu va vedea ținuta soției sale până duminică.

"Nici sirenă, nici prințesă, undeva între. Cea de seară va fi o rochie tip bijuterie", a descris Sandra rochia ei.

Chiar dacă abia așteaptă nunta, cel mai mult abia așteaptă să îl creștinească pe micuțul lor.

"Eu o înțeleg pe Sandra că e seara ei, dar și botezul lui Tiago este un eveniment unic pentru el. Ca niște părinți buni, înaintea evenimentului nostru punem botezul lui Tiago", a spus Adrian Mutu.

Totul se va întâmpla pe 15 octombrie la Le Chateau, Castelul din inima Bucureştiului. Și cum mai e mai puțin de o lună până atunci, briliantul și frumoasa lui soție se pregătesc intens pentru cele două evenimente de lux, care ar putea intra, cu ușurință, în cartea recordurilor.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro