VIDEO / S-au schimbat rolurile, acum plâng băieţii! Eduard de la "'Mireasă pentru fiul meu", în lacrimi

+2 click pentru
galerie

Şi băieţii plând câteodată! Eduard de la "Mireasă pentru fiul meu" a izbucnit în lacrimi azi! Concurentul a traversat un moment extrem de sensibil şi nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile.

Certurile cu iubita lui Lavinia şi-au spus cuvântul, iar Eduard a dat frâu liber emoţiilor. El i-a reproşat iubitei sale faptul că i-a dat târcoale unui alt concurent, dar şi că ea are mult prea multe certuri cu celelalte fete din casă. "Singurul lucru pe care i-am cerut când am început această relaţie a fost să nu se uite în stânga şi în dreapta. Să nu vorbească despre nimeni din casă. Doar despre mine. Eu nu vorbesc despre altcineva. Nu m-a interesat de nimeni altcineva. Mi s-a părut deplasată gluma ei cu Mihai. Trebuia să aibă mai multă grijă la asta. Singurul de care trebuie să fie atentă Lavina sunt eu. Nu să o intereseze ce face Lili, Adriana, etc.", a spus Eduard.

Mireasă pentru fiul meu este un reality-show matrimonial din România difuzat pe Antena 1. Concurenții sunt împărțiți în: Mame (soacre), Mirese (nurori/fete) și Băieți (miri/gineri).

Ei sunt repartizați în două case: Casa Băieților (unde stau băieții), iar Casa Mamelor și a Fetelor (unde stau mamele și fetele). Aceștia sunt supravegheați 24 ore din 24, 7 zile din 7. Din 1 iulie 2013, pe Antena Play, se poate viziona Mireasă pentru fiul meu 24 din 24. La Tv puteţi urmări emisiunea de luni-vineri de la 11:15-13:00 şi de la 14:00-16:00, iar sâmbăta de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

Eduard, tu ştii ce face iubita ta atunci când nu eşti lângă ea? Discuţia aceasta dintre Lavinia de la "Mireasă pentru fiul meu" şi un alt bărbat te va enerva

Sunt nedezlipiţi! Raluca şi Flavius de la "Mireasă pentru fiul meu" se iubesc mai mult ca oricând

E.V

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro