VIDEO Scandal cu Viorica şi Margherita! Spectacolul Clejanilor, criticat dur! Ce s-a întâmplat
Publicat pe 23.06.2014 la 14:13 Actualizat pe 23.06.2014 la 14:25
Ceea ce trebuia să fie o noapte specială, de vis, pentru doi tineri proaspăt căsătoriţi, s-a transformat într-o amintire de neuitat, dar nu tocmai plăcut! Fără să vrea, Taraful din Clejani le-a stricat cea mai frumoasă zi din viaţă!
Ceea ce trebuia să fie o noapte specială, de vis, pentru doi tineri proaspăt căsătoriţi, s-a transformat într-o amintire de neuitat, dar nu tocmai plăcută! Fără să vrea, Taraful din Clejani le-a stricat cea mai frumoasă zi din viaţă!
Cunoscuţi pentru show-urile pe care le pun în scenă, Ioniţă şi Viorica de la Clejani au ajuns, fără să vrea, în conflict cu câţiva nuntaşi, sâmbătă seara, în timpul concertului pe care l-au susţinut la Palatul Mogoşoaia! În timpul spectacolului muzica lor a răsunat în toată Mogoşoaia, motiv nu tocmai de bucurie pentru un cuplu care-şi sărbătorea nunta în aceeaşi locaţie! Vocile Vioricăi şi ale Margheritei i-au făcut pe nuntaşi să părăsească restaurantul şi să iasă în aer liber, unde s-au bucurat de muzica de petrecere şi au dansat, uitând pentru minute bune de mirii rămaşi îmbufnaţi! Dar cum o situaţie de criză cere măsuri extreme, formaţia responsabilă cu întreţinerea atmosferei la nuntă a trecut la atac şi s-a luptat cu ...decibelii! Muzica din local a fost dată la maximum, concertul Clejanilor a continuat în aceeaşi manieră, iar cel mai mult au avut de suferit invitaţii prezenţi la ambele evenimente.
Sărbătoare brâncovenească la Palatul Mogoşoaia: trăsuri, ateliere de creaţie şi concerte
În perioada 20-22 iunie, la Palatu Mogoşoaia a avut loc un eveniment care a marcat Anul Brâncoveanu. În cele trei zile, bucureştenii au putut intra în atmosfera secolului al XVII-lea, perioada în care domnitorul Constantin Brâncoveanu acorda o mare atenţie culturii româneşti.
Cei care au ajuns la Mogoşoaia au putut participa la o lecţie inedită de istorie, prin care au înţeles ce a însemnat Constantin Brâncoveanu pentru istoria poporului român, s-au putut plimba cu trăsura pe domeniul brâncovenesc, au putut vizita palatul şi au participat la un spectacol cu fanfara, dar şi saltimbanci ajutaţi de jongleuri, aruncători de flăcări şi acrobaţi. Cel mai aşteptat moment a fost cel al instrumentiştilor turci care au cântat meterhanea (muzica turcească specifică paradelor turceşti), dar şi spectacolul Tarafului din Clejani.
M.M.D.
Citeşte şi: