VIDEO / Scandal pe "sprânceană"! Raluca Podea şi Maria Păuna, confruntare în direct la TV

+3 click pentru
galerie

Raluca Podea şi Maria Păuna © Facebook

Scandal şi acuzaţii de malpraxis în lumea mondenă din Capitală! Fotomodelul Raluca Podea susţine că a fost victima "Prinţesei Sprâncenelor". Pe scurt, Raluca Podea declară că Maria Păuna a desfigurat-o în urma unei intervenţii de tatuare a sprâncenelor!

Invitate în cadrul emisiunii "Xtra Night Show", Raluca Podea şi Maria Păuna s-au confruntat în direct. În timp ce Raluca Podea a adus acuzaţii grave, Maria Păuna a încercat să îi explice ce s-a întâmplat de fapt.

"Am decis să îmi retatuez sprâncenele. Nu mai aveam firele mele de păr. Am văzut-o pe această doamnă la TV, am fost la dânsa, mi-a făcut o programare, mi-a spus suma pe care trebuie să o achit, 300 sau 350 de euro. Nu mi-a dat nici chitanţă, nici bon. O dădeam în judecată dacă aveam bon. Ea pe mine m-a desfigurat. Arăt groaznic şi oribil. Riscul de infecţie e foarte mare", a spus Raluca Podea.

"Un om normal ar fi spus <Măi, Maria, nu sunt bine>. Un om care inventează curentul el mai fură curent? Dacă ea susţine lucrul acesta, oamenii de obicei vin imediat la mine. Nu poţi să stai cu un lucru distrus, să trăieşti cu el 2 ani de zile şi să vii după doi ani. Faptele dovedesc, iar ea dacă s-a dus să îşi pună laserul, eu am pozele ei de pe Facebook cu proceduri făcute, pot demonstra că e aşa în urma intervenţiilor altor persoane", a spus Maria Păuna. 

Raluca Podea şi Maria Păuna au discutat în cadrul emisiunii "Xtra Night Show", moment în care spiritele s-au încins.

"Eu nu cred că ai ceva să îi reproşezi fostei mele asistente. Raluca, tu ai plecat foarte mulţumită", a spus Maria Păuna în direct la "Xtra Night Show".

"Eu mi-am dat seama că nu e ok după două zile. Cojile au început să cadă şi sprâncenele au rămas la fel. Ea mi-a zis să aştept până îmi cad cojile", a spus Raluca Podea.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro