VIDEO / Scene de groază între doi amorezi! Tânăra bătută şi violată cu sânge rece trăieşte drama vieţii sale

Femeia trăieşte momente de groază © captura video

O tânără trăieşte drama vieţii sale, de când iubitul său îi transformă zilele în clipe de groază. Dragoste cu pumni şi picioare, torturi de neimaginat şi violuri crunte. Mama Mădălina îl acuză pe iubitul său Mihai de tratamente barbare. Şi mai grav este că nimeni nu sare în ajutorul femeii. Cum au ajuns cei doi iubiti sa îşi dorească moartea unul altuia?

Ameninţări cu moartea, bătăi crunte şi teroare, aşa era viaţa Mădălinei alături de iubitul său Mihai. Din această cauză femeia ar fi fugit din propria casă unde a văzut cu ochii. Omul ar fi încercat deja să îi curme  viaţa de mai multe ori.

 De asemenea, tânăra povesteşte că a fost violată şi fiica loc ar fi fost martora acestor momente violente. Bărbatul însă, nu s-ar fi rezumat doar la femeie! Bătăi crunte ar fi încasat şi fiica femeii, care pe vremea aceea avea doar 15 ani.

“A început să mă înjure. Violul s-a întâmplat acum 3 ani. Fata mea este acum la el, pentru că eu am plecat din februarie de acolo”, a spus femeia în platoul emisiunii.

În platoul emisiunii a fost invitat şi bărbatul acuzat, care a recunoscut tot ceea ce a făcut fără să îi pese de ce i s-ar putea întâmpla.

„Am ameninţat-o ca să se potolească. Doamna de faţă recunoaşte câte mi-a făcut. Am luat bătaie din cauza ei. Da, i-am zis că o omor, dar nu i-am dat cu spray paralizant. De păr am tras-o prin casă. Ea făcea poze nud şi trimitea pe internet la bărbaţi, de asta am bătut-o. Am vrut să bag frică în ea”, a declarat bărbatul în emisiune.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

M.G.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro