VIDEO / Scene scandaloase la Moşuni! Oamenii lui Pomohaci au sărit la bătaie! Echipa Xtra Night Show a fost agresată!

+5 click pentru
galerie

VIDEO / Agitaţi la extrem, oamenii lui Pomohaci au sărit la bătaie! Echipa Xtra Night Show a fost agresată! © Facebook

Tensiunea a atins cote maxime în Moşuni, localitatea unde a controversatul Cristian Pomohaci a fost paroh. Suţinătorii fostului preot au sărit la bătaie şi au agresat echipa „Xtra Night Show”.

Scandal în plină stradă. Oamenii lui Cristian Pomohaci au întrecut orice limită. Adepţii fostului paroh au tăbărât la propriu asupra celui care a îndrăznit să-i ţină piept controversatului preot. Mai muţi săteni din localitatea Moşuni au agresat echipa de filmare de la „Xtra Night Show”. Din cauza scandalului din mijloculul localităţii, în satul Moşuni s-au deplasat un număr împresionant de forţe de ordine, jandarmi şi poliţişti. Printre scandalagii s-a numărat şi Petru Matei, fiul fostului preot Cristian Pomohaci, şi soţia acestuia. Acesta fiind şi amendat de autorităţi pentru tulburarea liniştii publice. 

Cristian Pomohaci este acuzat de mai mulți presupuși martori că ar fi întreținut relații sexuale cu bărbați, în special cu băieții minori de care avea grijă și cărora le-ar fi făcut avansuri. Totul a început după ce un tânăr l-a înregistrat în timp ce îi cerea favoruri sexuale. Băiatul avea atunci 17 ani. Artistul şi cântăreaţa de muzică populară Ileana Matus s-au căsătorit pe 29 octombrie 1999 la Primăria Rona de Jos din judeţul Maramureş. La cinci ani de la nuntă, mai exact pe 21 decembrie 2004 s-a produs separarea printr-o hotărâre emisă de Judecătoria Sectorului 2 pe data de 21 decembrie 2004. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro