VIDEO / Secretele pe care nu le ştie nimeni! Declaraţiile incendiare ale Lorei despre relaţia cu Ionuţ Ghenu

Sursa foto: arhiva

S-a împotrivit ea cât s-a împotrivit, dar până la urmă s-a hotărât să spună tot despre relaţia pe care o are cu managerul ei, Ionuţ Ghenu.

Îşi împarte viaţa între concerte şi studioul de înregistrare şi a uitat de mult timp ce înseamnă să stai acasă pentru o zi. La microfon, Lora este cu adevărat fericită.

"Este una dintre casele mele, aici suntem la George la studio şi lucrăm împreună la o super piesă şi atunci m-ai prins în perioada în care lucre la piesă asta cu George MUSCĂ mai sunt vreo două studiouri unde merg  ca la mine acasă. Piesele pe care le aleg şi aleg să le fac publice fanilor sunt piese care mă reprezintă şi care mie îmi plac foarte mult şi pe asta mă bazez, să îmi placă în primul rând mie", a spus ea.

Dacă este să vorbim despre succes în industria muzicală, Lora spune că totul ţine de noroc, o loterie mai mare. "Ţin minte că tot la îndemnul unui prieten foarte bun are avea o sala de repetiţii, tatăl lui era unul dintre cei mai ţări sunetişti şi Galaţi, m-a luat şi m-a dus la o audiţie pentru o trupa rock, eu eram cu codiţe împletite pe cap, îmbrăcată hip-hop. Îi vândusem chitară pentru o salopetă largă de blug. M-am îndrăgostit de piesele acelor băieţi şi am pornit un nou proiect care s-a numit. Ţin minte că am ajuns să cântăm în Costineşti în deschidere la Iris. Nu au crezut în mine oameni pentru că nu aveau nici o legătură cu muzică, ... era ireal ca cineva din gaşcă lor de prieteni să se potrivească cu cineva pe care vedeau mereu la TV", a spus lora la Antena Stars.


Mai multe declaraţii despre viaţa personală a Lorei puteţi vedea la Star Magazin, la ora 14!

T.S

Citeşte şi:

Ionuţ Ghenu, transformat în maimuţă de Lora: "Ce-am făcut?"
Apropiații Lorei spun TOTUL despre relația ei cu Ionuț Ghenu. Ce planuri au cei doi


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro