VIDEO / Secretul Ozanei Barabancea s-a aflat, după ce şi-a tăiat stomacul! Artista a recunoscut tot

+3 click pentru
galerie

© Sursa foto: captură Antena Stars

De când şi-a făcut operaţia de micşorare de stomac, Ozana Barabancea simte că a renăscut. Jurata de la "Te cunosc de undeva!" a slăbit aproape 20 de kilograme de la intervenţia din iunie, anul acesta şi are planuri mari în legătură cu schimbările din viaţa ei. Mai mult, artista a dezvăluit care e cel mai important lucru din viaţa ei pe care îl face în fiecare săptămână.

Ozana Barabancea a spus că ia Sfânta Împărtăşanie săptămânal şi că pentru ea e un lucru deosebit de important.

"La fetiţă îi spui: «Eşti. Eşti frumoasă!». Iar la băiat: «Faci lucruri extraordinare» Deci foloseşti verbul «A face» pentru băieţi şi «a fi» pentru fetiţe. (...). Mă împărtăşesc săptămânal, mi se pare că e cel mai important lucru pe care îl fac. Şiu asta o fac de patru luni de zile, indiferent unde sunt. (...). Nu mai mănânc orice, că mi s-a schimbat gustul. (...). Ce bag în gură savurez, să conştientizez gustul, textura mâncării. (...)", a spus Ozana Barabancea în cadrul emisiunii "Refresh by Oana Turcu" de la Antena Stars.

Ozana Barabancea s-a născut pe 4 octombrie 1969, în Bucureşti. Ea e o profesoară de canto și solistă română de jazz, personalitate TV și membră a juriului show-urilor de televiziune "Splash! Vedete la Apă⁠" și "Te cunosc de undeva!", difuzate pe Antena 1. Este o artistă ce abordează genuri diverse, având însă un punct comun: muzica. Ozana Barabancea şi Sorin Terinte au doi copii împreună, Andrew şi Gloria. Artista şi Sorin Terinte au divorţat în 2004.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro