VIDEO / Serghei Mizil a fost prins de fosta soţie, în timp ce o înşela: "Nu mi se mai scoală"

sursa: captura video

Serghei Mizil şi Jeni Nicolau au venit în emisiunea "Agentul VIP", unde au fost supuşi la un test de sinceritate. Cele două vedete au răspuns la cele mai mari mistere în legătură cu viaţa lor.

În cadrul testului de sinceritate, Serghei Mizil a fost întrebat de Cristi Brancu, dacă a fost vreodată prins de soţia lui când era infidel. Răspunsul lui a venit imediat şi a fost unul extrem de sincer.
"N-am reacţionat prea bine pentru că nu mi-am dat seama. Eram la o petrecere la Snagov şi una din soţiile mele a spus că pleacă acasă. Eu am crezut că ei au coborât. Am băut chiar cu oamenii din presă de pe vremea aia şi era una foarte înaltă şi i-am zis: "Vino jos, că sunt singur". Aia s-a aşezat pe spate şi eu m-am dus să mă spăl. S-a sculat fosta nevastă şi mă întreabă: "Ce faci mă?". Eu m-am întors la aia şi îi zic: "Nu mai vorbi cu vocea lui aia că nu mi se mai scoală." a declarat Serghei pentru Antena Stars.

Efervescent şi slobod la vorbă, Serghei Mizil este imaginea fidelă a tipului de rebel care se manifestă ca atare, indiferent de regimurile politice existente. Şi, nu există subiect pe lumea asta despre care să nu aibă vreo opinie! Mizil a avut norocul să ducă o viaţă bună în perioada comunismului, fără să facă compromisuri.

S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro