VIDEO / Sexy mama! Rochia strâmtă abia a lăsat-o să păşească. Andreea Mantea şi-a etalat silueta la TV. Aşa arată la 4 luni după ce a născut

Nu a fost niciodată silfidă şi, pe parcursul sarcinii, s-a îngrăşat aproape 20 de kilograme. Cum arată acum Andreea Mantea (29 ani), la patru luni după ce a devenit mămică? Ia priviţi!

Andreea Mantea revine pe "sticlă" într-o formă de zile mari. Prezentatoarea TV poate fi urmărită, în curând, la Euforia TV, la cârma emisiunii "Dă o şansă dragostei", iar pentru întoarcerea pe micul ecran a făcut ceva eforturi care se văd cu ochiul liber. În doar patru luni de când a devenit mamă de băiat, Andreea Mantea a scăpat de kilogramele în plus şi arată mai bine ca oricând.

L-a lovit pe Ştefan Stan unde îl doare mai tare

Invitată, astăzi, la "Star matinal", de la Antena Stars, fosta "Burlăciţa" l-a lovit unde îl doare mai tare pe fostul iubit, fără să îşi dea seama, în momentul în care prezentatoarea TV, Rocsana Marcu, a întrebat-o dacă se gândeşte să mai dea o şansă dragostei.

"Eu am zis că nu o să mai dau niciodată vreo şansă dragostei. Nu am mai vrut. Am zis dă-o încolo de dragoste! Am picat din picioare când am auzit că emisiunea se numeşte "Dă o şansă dragostei" ", a spus Andreea Mantea.

"Numai Ştefan Stan spunea zilele trecute la noi că nu-l mai interesează dragostea, că se dedică numai carierei", a spus Rocsana Marcu.

 "Dă-i încolo de pretendenţi.  (...) Nu există comparaţie între noi. El este aici, undeva, (n.r.- arată semn către jos), iar eu undeva sus. Pe lângă carieră, trăiesc cel mai frumos moment din viaţa mea. Am un copil minunat. Faci pe tine de emoţie. Ce să ne mai ocolim atât? Îţi vine să-l iei , să-l pupi, să nu-l mai laşi să mai respire. Azi dimineaţă l-am luat cu mine în pat, să vezi cum făcea. Astea 4 luni de zile am stat lângă el", a spus Andreea Mantea.

A pierdut copilul

Ştefan Stan a fost la un pas să devină tată, în 2014, când iubita sa din acea perioadă, Diana, i-a dat vestea cea mare: a rămas însărcinată. Din păcate, iubita cântăreţului a pierdut sarcina.

Citeşte şi: 

Andreea Mantea, declaraţie UIMITOARE "Când îl văd, îmi vine să fac pe mine de emoţie!"

Andreea Mantea l-a lovit pe Ştefan Stan unde îl doare mai tare: "Nu există comparaţie între noi"facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro