VIDEO / Sfâşietor! Mesajele primite de Andreea şi Radu, foşti concurenţi de la MPFM, după ce s-au despărţit

Andreea şi Radu, foşti concurenţi de la MPFM, s-au despărţit. © Sursa foto: Facebook

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. La scurt timp după ce au anunţat că nu mai formează un cuplu, Andreea şi Radu, doi dintre foştii concurenţi ai ultimului sezon de la MPFM au fost bombardaţi de mesaje de la fani. Deocamdată, niciunul dintre cei doi nu le-a răspuns susţinătorilor. Ei au anunţat printr-un mesaj postat pe Facebook că s-au despărţit.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. În timp ce unii dintre fani sunt foarte trişti pentru decizia luată de Andreea şi Radu, alţii le respectă decizia."Dragostea este ca războiul. Totul este permis; este ușor de început, dar greu de dus la bun sfârșit şi mai ales, imposibil de uitat. Să fiți fericiți pe drumul pe care l-ați ales! #AlăturiDeVoi" e mesajul pe care l-a scris prietenul fostului cuplu de la MPFM, Eugen Băltărețu, pe pagina de Facebook a lui Radu.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Amicul celor doi foşti participanţi ai reality-show-ului matrimonial le-a dedicat şi o piesă, pe care a distribuit-o pe paginile de Facebook ale amândurora. Aceasta se numeşte "Anonim" şi e cântată de Karym şi Mellina.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. "Mare păcat, aş vrea să comentez, dar mai bine mă abţin...", "Sunt copii frumosi destepti si decizia le trebuie respectata.Sa fie sanatosi viata merge inainte mai bine mai devreme decat prea tarziu.Acolo undeva exista si cineva pentru ei.", "Era de aşteptat" sunt doar alte trei mesaje trimise de fanii celor doi.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro