VIDEO / Şi-a pus sănătatea în pericol, pentru o carieră de succes! Fosta jurnalistă a fost diagnosticată cu cancer: "A fost greu să înţeleg"

+3 click pentru
galerie

Sanda Nicola © arhiva

Sanda Nicola este o jurnalistă care a luptat extrem de mult pentru a îşi construi o carieră de succes. De dragul jobului său, aceasta şi-a neglijat sănătatea şi a ajuns în punctul în care a fost diagnosticată cu o boală teribilă.

Sandra Nicola a fost diagnosticată cu cancer de col uterin la vârsta de doar 27 de ani. În cadrul emisiunii "Agenţia VIP", aceasta a făcut mărturisiri dureroase.

"Singura concluzie e că trebuie să lupţi, nimeni nu mai ia în calcul altă variantă când ajunge acolo, decât să lupte... Cancerul de col uterin... Eu aveam 27 de ani când am primit acest diagnostic. Mi s-a propus să fac histerectomie totală, dar nu aş mai fi putut să fac copii. Am mers pe feelingul meu, am scăpat ieftin... am făcut o operaţie de extirpare şi am scăpat. A fost greu să înţeleg ce s-a întâmplat. Nu am găsit răspunsurile atunci. Mi-am blestemat meseria atunci, acum nu mai cred asta. Nu meseria m-a îmbolnăvit, fumam foarte mult, 20 de ani am fumat, a fost şi un stres pe care l-am gestionat prost. Lucrurile pentru mine, azi, sunt aşa cum trebuie." a spus Sandra Nicola în emisiunea "Agenţia VIP".

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro